Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Irena Starošaitė – apie „karštą“ Žvagulio charakterį ir kaip jį nuramina: „Esu jo ramybės uostas“

Savaitgalį Drevernos uoste praūžė Žilvino Žvagulio organizuotas „Vėjo festivalis“, kuriame legendinius hitus atliko garsiausi scenos grandai. Ant Kuršių marių kranto scenos lipo ir Žvagulio žmona Irena Starošaitė, kuriai iki festivalio teko „atlaikyti“ savo vyrą.
Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis
Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Drevernoje Žilvinas Žvagulis „Vėjo festivalį“ sugalvojo organizuoti ne veltui – šią vietą jis dar prieš kelis metus atrado kartu su žmona. Čia prišvartuotas ir Žvagulių laivas, kurio kapitonė – pati Irena.

Portalui Žmonės.lt I.Starošaitė prieš lipdama į festivalio sceną pasakojo, kad nors ši vieta žavi savo ramybe, visgi iki renginio dienos tos ramybės būta mažai – teko stebėti organizavimo darbus iš labai arti ir sudėtingesniais momentais palaikyti vyrą.

„Žilvinui esu ramybės uostas. Dažniausiai norint jį nuraminti, tenka užduoti visai kitus klausimus ne apie darbą, kad nesinervintų ir pagalvotų apie kitus dalykus. Taip jis nusiramina. Jis užsidega labai greitai, pradeda ant visų rėkti, kelti bangas, o aš jau nebūnu ten, kur jis rėkia“, – šyptelėjo Irena.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Irena Starošaitė „Vėjo festivalyje“ Drevernoje
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Irena Starošaitė „Vėjo festivalyje“ Drevernoje
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Žilvinas Žvagulis „Vėjo festivalyje“ Drevernoje
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Žilvinas Žvagulis „Vėjo festivalyje“ Drevernoje

Dainininkė prisiminė, kad jos scenos bičiulė Inga Valinskienė yra minėjusi, kaip sudėtinga būti šalia festivalį organizuojančio vyro. Juk jau birželio 14-15 d. įvyks ir Arūno Valinsko organizuojamas festivalis „Benai, plaukiam į Nidą“.

„Organizavimo laikotarpis – tikrai įtemptas. Sakydavo visada Inga, kad visiems džiaugsmas Nidos festivalis, o jai tris mėnesius iki jo – vargas. Negalvojau, kad taip yra, bet jau antrus metus įsitikinau šiuo išbandymu. Ne kiekvienas padarytų tai, ką padaro Žilvinas“, – portalui Žmonės.lt sakė Irena.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Irena Starošaitė
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Irena Starošaitė

Visgi Irena pasidžiaugė, kad praūžus festivaliui bei visiems koncertams, Žvagulių šeima gali pasidžiaugti Drevernos grožiu.

„Kai koncertuojame šioje pusėje, stengiamės čia ir pagyventi. Ši vieta yra fantastinė – ją atradom prieš dvejus metus, čia ramybės oazė. Tikiuosi, kad Lietuva ir lietuviai įsimylės šią vietą, kaip ir mes“, – baigdama pokalbį šyptelėjo Irena Starošaitė.

Primename, kad šeštadienį Drevernos uoste skambėjo geriausios 30-mečio dainos, kurias atliko Asta Pilypaitė, Diamond (UK), Eglė Jakštytė, Edmundas Kučinskas, Egidijus Sipavičius, Grupė 2 – Karolis ir Donatas, grupė „Čilinam“, grupė DAR, grupė „Patruliai“, grupė „Vairas“ ir Laura Remeikienė, Inga Valinskienė, Irena Starošaitė, Marius Jampolskis ir Irūna, Ovidijus Vyšniauskas, Radži, Steponas Januška ir grupė „Studija“, Violeta ir Vilius Tarasovai bei Vytautas Šiškauskas. Scenoje pasirodė ir pats festivalio organizatorius Žilvinas Žvagulis.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius