Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš ekranų dingęs Arnas Švilpauskas džiugina nauja veikla: „Televizija baigėsi, gyvenimas – ne“

Populiarusis radijo ir renginių vedėjas bei atlikėjas Arnas Švilpauskas šiuo metu – ant bangos: kaip pats sako, turi daug veiklos: renginių, koncertų, o išėjęs iš darbo televizijoje – ir laiko idėjų įgyvendinimui. Viena jų – karščiausia muzikinė naujiena, kurią Arnas su malonumu pristato savo klausytojams. „Daina labai gražiu pavadinimu: „Aš patikėjau Tavim“.
Arnas Švilpauskas
Arnas Švilpauskas / Lauryno Martinkaus nuotr.

Ji pasakoja apie dviejų žmonių santykius, apie tai, kai pasitiki žmogumi ir su juo pradedi kurti ateitį, viskas klostosi labai gerai: svarbu tikėti ir pasitikėti“, – dainos mintį atskleidžia Arnas. Ši daina – jau trečioji dainininko repertuare, kurią parašė „žemaitukas“ Linas Vaitkevičius. „Pirmosios dvi Lino rašytos man dainos itin mylimos klausytojų, grojamos radijo, tad labai tikiu, kad ir šis kūrinys palies kiekvieno klausytojo širdį“, – viliasi atlikėjas.

Dainai „Aš patikėjau Tavim“ vaizdo klipą ir vėl sukūrė dainininko bičiulis ir kolega radijuje – kompozitorius Valdas Kabutavičius. „Aš visiškai pasitikiu Valdu: mudviejų požiūriai sutampa, tad vaizdo klipas rudens spalvų fone gimė lengvai ir be jokios įtampos“, – pasakoja žinomas vyras.

Lauryno Martinkaus nuotr./Arnas Švilpauskas
Lauryno Martinkaus nuotr./Arnas Švilpauskas

Paklaustas, kaip jaučiasi išėjęs iš darbo televizijoje, galbūt trūksta veiklos ar savęs įprasminimo, Arnas nusišypsojo: „Pasakysiu vieną paprastą dalyką: televizija man šiuo metu baigėsi, bet gyvenimas – ne. Dabar kaip tik intensyviai ruošiuosi vienam didžiausių viešų savo solinių koncertų, pavadinimu „Vakarėja“, kuris įvyks lapkričio 20 dieną Kauno kultūros centre „Girstutis“. Jo metu skambės ir naujos, ir visų pamėgtos senos geros dainos. Taip pat jaučiu itin didelį jaudulį ir atsakomybę, nes netrukus ketinu įrašyti pirmą savo karjeroje duetą“, – būsimus planus atskleidžia dainininkas, tačiau asmens, su kuo ketina įrašyti pirmąjį bendrą kūrinį, kol kas neviešina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas