„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Iš stručio kiaušinio omletą iškepusi Daina Bosas: „Tokio patiekalo užtenka 8 žmonėms“

Verslininkė Daina Bosas mėgsta palepinti save ne tik įmantriais pirkiniais, bet ir neįprastais patiekalais – vyrą Antaną ir vaikus moteris penktadienį per pusryčius vaišino omletu iš stručio kiaušinio.
Daina Bosas
Daina Bosas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Karklėje stručių fermą turinčiai Bosų šeimynai tokie produktai – anaiptol nėra naujovė. Dalį čia gyvenančių stručių kiaušinių Daina ir Antanas Bosai suvartoja patys, kitus fermos prižiūrėtojos laiko inkubatoriuje, idant išsiperėtų jaunikliai.

„Tokio kiaušinio paprastai neiškepsi ir tikrai nevirsi – belieka iš jo gaminti omletą“, – portalui Žmonės.lt sakė D.Bosas. Iš vieno tokio kiaušinio pagaminto omleto, anot jos, pakanka 8 žmonėms. 

D.Bosas stručio kiaušinius mėgsta labiau nei vištos. „Stručio kiaušinis tikrai skanesnis. Jis yra minkštesnis“, – aiškino moteris ir pridūrė: – Stručiai, kitaip nei vištos, nededa kiaušinių nuolat – juos jie deda tam tikru sezonu.“

Asmeninio albumo nuotr./Daina Bosas kepė omletą iš stručio kiaušinio
Asmeninio albumo nuotr./Daina Bosas kepė omletą iš stručio kiaušinio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų