Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Įsilaužta į Mios socialinių tinklų profilį: atlikėjos draugams siuntinėja šypsenėles

Atlikėja Mia šią savaitę išgyvena tikrą detektyvą – kaip pati moteris pasakoja, į jos profilį buvo įsilaužta, tačiau nei iš žinučių turinio, nei iš randamų duomenų įsilaužėlio atsekti neįmanoma. Anot atlikėjos, nežinomas asmuo jos feisbuko draugams siuntinėja įvairias žinutes, o šios savo ruožtu jiems kelia daug klausimų ir stato atlikėją į nepatogią padėtį.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / „Virtuvės istorijų“ nuotr.

15min susisiekus su žinoma atlikėja, ši tikino jau prieš savaitę pastebėjusi neaiškios kilmės žinutes, bet tuo metu to nesureikšminusi.

„Tiesiog pagalvojau, kad pati kažkaip sugebėjau prispaudinėti, bet paskui pastebėjau, kad tos žinutės, kurias neva aš parašiau, kažkaip stebuklingai dingo, – pasakojo Mia. – Keista, bet būna visko gyvenime.“

Ten tiesiog buvo veidukai, juokingi emodžiai.

Pasak Mios, žinučių turinys ją taip pat stebina. Įsibrovėliai nusprendė siųsti ne šiaip bet ką, o feisbuko šypsenėles. Taip pat jie esą linkę netikėtai pasisveikinti su socialinių tinklų draugais.

Asmeninio albumo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Asmeninio albumo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

„Ten tiesiog buvo veidukai, juokingi emodžiai, – kalbėjo dainininkė. – Šiandien tiesiog susirašinėjau su vienu žmogumi iš kito telefono, o jis po to manęs paklausė, kodėl aš jam rašau „Hi“. Taip pat maždaug tuo pačiu metu mano sūnus gavo žinutę iš manęs, nors mes abu buvome namuose. Tai labai keista.“

Anot Mios, ji jau po praeito tokio įsibrovimo buvo pakeitusi socialinių tinklų slaptažodį, tačiau net ir tai nepadėjo.

„Dabar aš vėl keičiausi slaptažodį ir žiūrėjau prisijungimo parametrus. Galiu pasakyti tai, kad kažkas buvo prisijungęs prie mano feisbuko ne iš mano telefono. Buvo rodoma, kad prisijungta liepos 23 d. iš paprasto „iPhone“, o mano „iPhone“ yra dešimtas“, – mintimis dalijosi atlikėja.

Mia filmavime
Mia filmavime

Kaip dainininkė pasakojo, ši patirtis jai – labai nemaloni. Atlikėja žadėjo kreiptis į žmones, kurie išmano apie tai, kaip yra įsilaužiama į feisbuką, į tuos, kurie galėtų patarti, ką daryti esant tokioje situacijoje.

„Labai įdomu ir labai keista. Žiūrėsiu, kas bus toliau. Tai yra mano asmeninė erdvė, tikrai nemalonu, kai kas nors skaito tavo žinutes, susirašinėjimus su draugėmis. Juk turime savų paslapčių“, – tikino Mia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas