Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išleidęs žmoną atostogų, Leonardas Pobedonoscevas visą save skyrė dukrelei

Antradienio vakarą laidos „Burbulas“ dalyviai išvys, kaip beprotiško pasaulio galvosūkius įveikti sekėsi aktoriui Leonardui Pobedonoscevui. Prieš žaidimą kartu su kitais dviem dalyviais ir dukryte Leo nuo informacijos buvo izoliuotas viename iš Trakų viešbučių.
Leonardas Pobedonoscevas su dukryte Emilija
L.Pilkauskas / Lietuvos ryto televizijos nuotr.

„Retai kada sau leidžiu tris dienas daryti vien tai, ko norisi. Ypatingai sunku atitrūkti per patį darbymetį, bet tai priklauso nuo požiūrio. Įsitikinau, kad pasaulis nesugrius, jei atsiduosi savo dukrai ir poilsiui“, – teigia Leo po trijų dienų izoliacijos nuo informacijos.

L.Pobedonoscevas sutiko dalyvauti „Burbule“ iškart po to, kai spaudoje pasirodė žinia apie jo ir ilgametės draugės slaptas vestuves. Išleidęs žmoną Ievą pailsėti į užsienį, Leo kartu su dukryte nuo pasaulio atsiskyrė viešbutyje „Salos“.

„Taip norėjau pailsėti nuo visų darbų, nuo nuolatinio bėgimo, bet svarbiausia man buvo skirti visą save dukrai. Tiesa, truputį baiminausi, kad jai gali būti nuobodu, tačiau Emilija turėjo tiek veiklos, kad man užtekdavo laiko net popietiniam miegui“, – šypsosi Leo. Penkiametė dukra viešbutyje turėjo daug auklių. Pirmiausia, ja rūpintis padėjo kitos „Burbulo“ dalyvės Renata ir Daiva. Aktoriaus poilsiu rūpinosi ir „Salų“ direktorė Jurgita, kurios sūnus su Emilija žaidė kone visas dienas.

Ištaikęs laisvą minutę, Leo su žaidimo kolegėmis plaukiojo ežere, buvo užmetęs keletą meškerių, kurių plūdes pasidarė iš vyno kamščių. Paklaustas, ar per tris dienas nepasigedo telefonų, L.Pobedonoscevas prisipažino, kad tik kartą.

„Pirmą dieną man Daiva (kita dalyvė) pasakė, kad baigėsi žvejybos sezonas. Mano vienas draugas yra užkietėjęs žvejys, tad norėdamas pasitikslinti sumaniau jam paskambinti. Tik capt capt ir staiga suvokiu, kad telefono tai neturiu“,– prisimena Leo.

Gerai pailsėjusiam aktoriui neblogai sekėsi ir žaidime studijoje. Tiesa, visi trys žaidėjai stengėsi kuo dažniau šalia savęs pasisodinti jo dukrytę Emiliją. Mergaitė tapo savitu talismanu, nes kai tik prisėsdavo prie kurio nors dalyvio, iškart tas žaidėjas įveikdavo užduotį ir pelnydavo mylių.

„Užduotys labai painios. Pasirodo, pasaulyje tiek daug beprotiškų įvykių, kad sunku atsirinkti, kas įvyko iš tikrųjų. Sunkiausia užduotis – tariami žinių reportažai. Atspėti, kuris reportažas pasakoja tiesą, beveik neįmanoma. Nors ir kaip stengiausi surasti kabliukų, man nepavyko“, – įspūdžiais po žaidimo dalijasi Leo.

Kaip žaviajam aktoriui sekėsi išsipainioti iš beprotiško pasaulio naujienų, „Burbulo“ žiūrovai pamatys šį vakarą – 18.20 val. Tiesa, šį žaidimą kelioms garsenybėms jau pavyko įveikti – skrydžio bilietus laimėjo radijo laidų vedėja bei žurnalo „Joy“ redaktorė Skaiva Jasevičiūtė ir dainininkė Taja. Arti pergalės buvo ir dainininkė bei Kauno rajono tarybos narė Liveta Kazlauskienė.

Beprotiškų naujienų laida „Burbulas“ kartu su Livija Gradauskiene rodoma kiekvieną darbo dieną per „Lietuvos ryto“ televiziją nauju laiku – 18.20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito