Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ispanijoje ištekėjo Reveka Devolskytė – apie „greitas“ vestuves, saugomą mylimąjį ir ikivedybinę sutartį

Garsenybių plaukų stilistė ir ekstremalaus sporto mėgėja Reveka Devolskytė rugpjūčio pabaigoje susižadėjo, o šį sekmadienį, rugsėjo 29-ąją, Žmonės.lt žiniomis, saulėtoje Ispanijoje atšventė ir savo vestuves. Moteris ištekėjo už mylimojo Česlovo.
Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo
Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo / Gretos Sinkevičienės nuotr.

Nors pora jau susituokė, Reveka stengiasi išlaikyti paslaptyje mylimąjį ir daugiau informacijos apie jį nėra linkusi atskleisti. Vis tik prasitaria: „Saugau jį taip, kaip saugau savo vaikus. Man tai yra jautru ir yra tik mano. Deja, bet yra labai pavydžių žmonių, kurie nemoka džiaugtis kitų laime.“

Portalui Žmonės.lt Reveka Devolskytė sutiko papasakoti, kokiomis nuotaikomis žengė prie altoriaus ir kas jai padėjo taip greitai suorganizuoti nepriekaištingą šventę.

Gretos Sinkevičienės nuotr./Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo
Gretos Sinkevičienės nuotr./Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo

Su Reveka kalbėjomės likus vos kelioms dienoms iki didžiosios dienos – ji tvirtino, kad gyvena pakiliomis nuotaikomis, tačiau prasitarė, kad jaudulys užplūsta.

Reveka, kokiomis nuotaikomis gyvenote pastarosiomis dienomis prieš pat vestuves?

Nuotaikos labai pakilios, džiaugsmingos, viskas taip sklandu, tikrai jaučiame palaiminimą iš aukščiau.

Rugsėjo 29-oji – jūsų didžioji diena, tuokiatės su mylimuoju Česlovu, su kuriuo vos prieš mėnesį susižadėjote. Kokia bus jūsų šventė?

Šventė tokia, kokią ir įsivaizdavome. Tai privati šventė, kurioje buvome tik mes ir du svečiai. Nenorėjome pompastikos, nes tai yra dviejų laimingų žmonių akimirkos.

Gretos Sinkevičienės nuotr./Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo
Gretos Sinkevičienės nuotr./Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo

Nors santuokos ceremonijoje dalyvavo vos keli žmonės, paprastai tokios šventės kainuoja nemažai. Kiek išleidote vestuvėms?

Vestuvėms samdėme planuotoją Genutę Ruzgienę, kuri yra patyrusi profesionalė šioje srityje.

Beveik visos vestuvės Pietinėje Ispanijoje yra surengtos būtent šios moters.

Konkretaus biudžeto nebuvome numatę, bet susidėjo keli tūkstančiai eurų, visgi vestuvės – ne Lietuvoje.

Vestuves organizavo vestuvių planuotoja, o kiek pati įsitraukėte į šventės organizavimą?

Aš esu tokios nuomonės, jog kiekvienas turi dirbti savo darbą. Kadangi aš nesu vestuvių planuotoja, viską patikėjau Genutei. Pati įsitraukiau tik tiek, kad susiderinčiau laiką makiažui, grožio procedūroms, puokštės išsirinkimui. Taip pat su fotografe aptarėme, kokių detalių asmeniškai noriu.

Fotogalerija:

Ar jūsų vyras aktyviai dalyvavo pasiruošimo vestuvėms procese?

Vyras sakė, kad jam svarbi esu aš, o ne detalės. Jis pats pasiruošime nedalyvauja, pasitiki manimi, mano skoniu, nors jam tai pirmos ir, tikėkimės, paskutinės vestuvės.

Pakankamai ilgą laiką nepasakojate apie mylimąjį. Reveka, kodėl jūsų toks pasirinkimas?

Aš ir dabar daug apie jį neatvirausiu. Yra labai pavydžių žmonių, kurie nemoka džiaugtis kitų laime. Saugau jį taip pat, kaip ir savo vaikus. Jų mano socialinėse erdvėse taip pat nedemonstruoju, man tai yra jautru ir tik mano.

Gretos Sinkevičienės nuotr./Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo
Gretos Sinkevičienės nuotr./Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo

Dažnai prieš vestuves poros tikisi, kad gyvenimas nepasikeis, tačiau atsiradusi bendra buitis, kasdieniai rūpesčiai dažnai pakeičia tokį įsivaizdavimą. Kaip manote, kokią įtaką santuoka turės jūsų gyvenimui ar santykiams?

Mes ir prieš tai, ir dabar labai mylime vienas kitą. Vos susipažinę supratome ir pajautėme, jog esame skirti vienas kitam. Jei kas nors pasikeis, tai manau tik į gerą.

Mūsų santykiai yra paremti tik tikrais dalykais, su vyru esame sudarę ikivedybinę sutartį absoliučiai abiejų pasitarimu ir noru, be jokio išskaičiavimo, tad viskas, kas yra mūsų gyvenime ir šeimoje, yra tikra.

Nežinau, ar vyras galėtų dar geriau išpildyti mano lūkesčius. Aš neturiu kuo skųstis. Jis kantrus, visada būna dėmesingas man, sugalvoja netikėčiausių staigmenų, kas mane ir žavi kasdien vis labiau.

Mano vyras nepamiršta, jog aš labai mėgstu būti dėmesio centre, net būdamas išvažiavęs jis sugalvoja per kurjerį atsiųsti man gėlių taip primindamas, jog galvoja apie mane. Jis iš tų vyrų, kurie užkariavę moterį nepamiršta to kartoti kasdien.

Kokios taisyklės jūsų porai padeda kasdienybėje?

Jei būtų vienintelis atsakymas, tai būtų abipusė pagarba vienas kitam. Žinoma, šalia pagarbos visada yra ištikimybė, atvirumas, vienas kito palaikymas, panašūs požiūriai į gyvenimą ir vertybės.

Gretos Sinkevičienės nuotr./Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo
Gretos Sinkevičienės nuotr./Reveka Devolskytė ištekėjo už mylimojo Česlovo

Papasakokite apie svajonių suknelę. Kokius lūkesčius kėlėte ir kas jums buvo svarbiausia, renkantis nuotakos drabužį?

Kai ieškojau suknelės, man nebuvo svarbu nei dizaineris, nei kad ji man būtų kurta. Tačiau praleidau nemažai laiko, kol radau tinkamą. Ieškojau tokios, kuri man patiktų ir tiktų.

Lūkesčių didelių neturėjau. Iš pradžių galvojau, jog rinksiuosi lengvutę suknelę, kad būtų kuo paprastesnė, tačiau vėliau akį patraukė ilga siuvinėta, kurią vos pamačiusi supratau, kad ji turi būti mano.

Kodėl šventės vietai pasirinkote Ispaniją?

Ispanija sentimentų mums nekelia, tačiau visada žavi tai, kad ten šilta, graži gamta. Vestuvių fotosesijai pasirinkome išskirtinę vietą – parką, kuris yra įtrauktas į UNESCO paveldo sąrašą, o kraštovaizdžiai ten – atimantys žadą.

Ceremonija vyko taip pat išskirtinėje labai jaukioje vietoje. Aš nuo paauglystės svajojau apie kažką panašaus. Be to, norėjome trumpo pabėgimo nuo visko, mūsų laukia ir poilsinė kelionė. Nuo šiol ši šalis mums bus labai ypatinga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas