Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Įspūdingomis afrogarbanomis nustebinusi Anžela Adamovič: prireikė visos nakties

Anžela Adamovič moka stebinti įvaizdžiais. Tačiau originaliomis šukuosenomis mėgstančios eksperimentuoti dainininkės šįkart nepažino net kai kurie bičiuliai – jos tiesūs plaukai susisuko afrostiliaus garbanomis.
Grožio renginio akimirka
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Tokiu „liūtuku“ Anžela virto jau ne pirmą kartą – apie tokią jos šukuoseną 15min rašė ir anksčiau. Tokį stilių atlikėja renkasi tik ypatingomis progomis, nes norint efektyvaus rezultato jai tenka gerokai paplušėti – tokiai šukuosenai sukurti reikia daug laiko.

TAIP PAT SKAITYKITE: Katažina Zvonkuvienė apie grožio ritualus: „Visą gyvenimą jaučiau bjauriojo ančiuko kompleksą“

„Esu pati sau asmeninė stilistė, tokią šukuoseną pasidarau pati, tačiau, jei atvirai – tai yra katorga, savęs kankinimas – juk vien susisukti iš vakaro garbanas prireikia kokių trijų valandų, tuomet su tais bigudukais tenka miegoti, o ryte – dar poros valandų gražiai tuos plaukus išleisti. Todėl šiuo atveju posakis, kad grožis reikalauja aukų, – labai tinkamas“, – kalbėjo linksmai nusiteikusi Anžela.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

Taip pasipuošusi ji ruošėsi specialiai „Enli5“ drabužių fotosesijai, taip pat norėjo pasigražinti bičiulės Marijos Silickajos-Šmatavičienės renginiui, kuomet prieš keletą sostinės prekybos centre „Ozas“ duris atvėrė nauja kosmetikos „Driu Beauty“ parduotuvė.

Anžela juokiasi – kai kurie jos su tokia šukuosena tiesiog nepažino, sakė, kad taip ji atrodo kaip visiškai kitas žmogus.

„Labai linksma, man pačiai pakelia nuotaiką. O dar dabar, kai lauke vėsu, pagalvojau – kaip šilta su šiuo kudliuku ant galvos“, – šmaikštavo ji.

Tokią šukuoseną Anžela yra padariusi ir mylimajam Žygimantui Gečui, nors tuomet lengva, pripažino, nebuvo. „Jo plaukas kitoks, ne taip lengvai pasiduodantis, labiau kaprizingas, todėl ne taip gerai pavyko. Tačiau buvom sykį į festivalį taip pasipuošę, norėjom kitaip atrodyti, išsiskirti“, – 15min pasakojo Anžela.

Asmeninė nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Asmeninė nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

Ryškų jos įvaizdį įvertino ir Žygimantas. Pasak Anželos, vyras jai niekuomet negaili komplimentų, todėl ir šis kartas – ne išimtis. „Vyras mane visuomet komplimentais lepina, o jei dar kitaip atrodau, jei tam įvaizdžiui – kaip kad šįkart, sugaištu daug laiko, jis visada pagiria, kaip gerai atrodau, kokia jo žmona nuostabi“, – sakė ji.

Afrostiliaus plaukais Anžela gali džiaugtis porą dienų, vėliau įmantri šukuosena praranda formą, išsileidžia. „Jeigu kantrybės yra, tokį stilių galima išlaikyti dvi dienas. Nors man jos ne visada užtenka, man tai – vienos dienos įvaizdis“, – juokėsi atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius