Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsipildė A.Kavaliausko antrininko Vaido svajonė: „Krepšininkas pats paprašė kartu įsiamžinti“

Kaunietis Vaidas Dulskis (29) ilgai laukė dienos, kai galės pasidaryti asmenukę su krepšininku Antanu Kavaliausku (33), į kurį stengiasi būti kuo panašesnis. Tačiau jis nė nesitikėjo, kad įsiamžinti kartu su savo antrininku pasiūlys pats krepšininkas.
Antanas Kavaliauskas ir Vaidas Dulskis
Antanas Kavaliauskas ir Vaidas Dulskis / Asmeninė nuotr.

Kaip du vandens lašai! Gal tu jo brolis? Jūs giminaičiai? Tokius ir panašius klausimus Vaidas Dulskis girdi kone kasdien. Nenuostabu, kad aplinkiniai, pamatę Vaidą, nustemba – jis tikrai labai panašus į krepšininką A.Kavaliauską.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Antanas Kavaliauskas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Antanas Kavaliauskas

Kaune santechniku dirbantis V.Dulskis 15min pasakojo, kad prieš keletą dienų visai netikėtai išsipildė jo svajonė įsiamžinti su A.Kavaliausku.

„Važiavau į Kauno oro uostą parsivežti savo brolio. Pastebėjau „Žalgirio“ autobusą prie pagrindinio oro uosto įėjimo. Tuo metu labai stipriai sukirbėjo širdis, kad pagaliau mano pastangos būti į jį panašiam pasiteisins ir viltis pamatyti krepšininką, išsipildys. O kai aš jį išvydau, A.Kavaliauskas mane irgi pamatė. Jo reakcija buvo labai įdomi – švelniai nusikeikė ir pradėjo eiti link manęs. Antanas buvo labai nustebęs, kad rado žmogų, panašų į save. Mes susitikome, padavėme vienas kitam ranką ir jis paprašė, kad nusifotografuočiau kartu su juo. Antanas pašmaikštavo, kad esame lyg broliai dvyniai. Netrukus išsiskyrėme, o taip norėjosi pakalbėti ilgiau...“ – džiaugsmo neslėpė Vaidas.

V.Dulskis pasakojo, kad idėja „supanašėti“ su krepšininku atėjo taip pat netikėtai. Vaidas teigė visuomet buvęs panašus į A.Kavaliauską, tačiau kai nusiskuto ilgus plaukus, jųdviejų panašumas tabo stulbinamas.

Asmeninė nuotr./Antano Kavaliausko antrininkas Vaidas Dulskis
Asmeninė nuotr./Antano Kavaliausko antrininkas Vaidas Dulskis
Asmeninė nuotr./Antano Kavaliausko antrininkas Vaidas Dulskis
Asmeninė nuotr./Antano Kavaliausko antrininkas Vaidas Dulskis

„Turėjau ilgus plaukus, juos visada šukuodavau į viršų ir buvau užsiauginęs barzdą. Mano pusseserė pirmoji pastebėjo, kad esu panašus į Kavaliauską, o nuo to laiko vis dažniau iš aplinkinių išgirsdavau, kad esu į jį labai panašus. Pagalvojau, artėja vasara, pabandysiu ir aš nusiskusti plaukus, ką neseniai buvo padaręs ir Kavaliauskas. Supratau, kad jau visiškai tapau į jį panašus. Ir darbe, ir visur, kur einu, visi maišo mane su juo. Dėl to labai norėjau su juo susitikti ir mano svajonė išsipildė“, – šypsojosi V.Dulskis.

Asmeninė nuotr./Antano Kavaliausko antrininkas Vaidas Dulskis
Asmeninė nuotr./Antano Kavaliausko antrininkas Vaidas Dulskis

V.Dulskis neslėpė, kad prieš susitikimą su A.Kavaliausku labai jaudinosi – juk tokia proga gali pasitaikyti tik kartą gyvenime, o lemtingą akimirką Vaidas pavadino laimingu atsitiktinumu.

„Galvojau, ką aš jam pasakyčiau, jeigu susitiktumėme. Mąsčiau ir apie tai, kaip man prie jo prieiti, kaip jį užkalbinti. O gal tiesiog nieko nesakyti ir praeiti pro šoną? Tiesą sakant, nesitikėjau, kad apskritai kada nors jį sutiksiu ir jau buvau praradęs viltį. Tačiau oro uoste teko ilgiau palaukti brolio draugo, tuomet pamačiau krepšininkus, einančius išėjimo link. A.Kavaliauską sekiau akimis, bet negalėjau patikėti, kad jis pats prie manęs prieis“, – 15min pasakojo V.Dulskis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas