Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiskyrusi Karolina Meschino apdovanojimuose pasirodė su buvusiu mylimuoju

Vos prieš kelias valandas Karolina Meschino socialiniame tinkle pasidalijo žinute ir pranešė, kad su Remigijumi Daškevičiumi-Remiu santykiuose daro pertrauką. Tačiau panašu, kad pykčiais šioje poroje nė nekvepia. Kartu jie draugiškai pozavo ant „Tech top 2019“ apdovanojimų raudono kilimo.
Remis ir Karolina Meschino
„Tech Top 2019“ apdovanojimų raudonasis kilimas / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Kol kas yra taip, kvailokai jaučiuosi, jog turiu teisintis kažkam, bet tiesiog pabodo kalbos už akių ir detektyvai. Gal tai dar net ne pabaiga. Išjungiu komentarų skiltį, nes noriu tik pozityvių emocijų, šiandien su Remiu varom į „Tech top“ apdovanojimus, laukia nereali diena!“, – socialiniame tinkle dieną rašė Karolina.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Gediminas Jaunius, Karolina Meschino ir Remis
Arno Strumilos / 15min nuotr./Gediminas Jaunius, Karolina Meschino ir Remis

Ir išties, renginyje buvusi pora pasirodė kartu – ant raudono kilimo pozavo susikibę rankomis, o į sceną žengė įteikti apdovanojimo. Visgi apie savo santykius 15min kalbinta Karolina plačiau komentuoti jų nepanoro.

Arno Strumilos / 15min nuotr./„Tech Top 2019“ apdovanojimų raudonasis kilimas
Arno Strumilos / 15min nuotr./„Tech Top 2019“ apdovanojimų raudonasis kilimas

15min primena, kad prieš metus, socialinių tinklų žvaigždė nutraukė santykius su modeliu Jonu Misevičiumi. Tačiau jos širdį netruko užkariauti grupės „Flying Saucer Gang“ narys Remis.

Karolina tikino, kad ir pati nebūtų patikėjusi, kaip netikėta jos ir Remigijaus pažintis internete peraugs į gražius santykius realiame gyvenime, paklausta, ar jaučiasi laiminga, tą kartą net nesudvejodama atsakė: „Nesu buvusi laimingesnė.“

Jų pažintis prasidėjo socialiniame tinkle: „Man Remio instagramą parodė geriausia draugė. Pradėjau jį sekti, nes pasirodė labai juokingas. Tada atradau jo muziką, porą kartų juokais buvome susirašę, o birželio mėnesį kreipiausi į „Flying Saucer Gang“, kad padėtų man įrašyti vieną dainą. Tapome labai gerais draugai ir mėnesį po to, kai išsiskyriau (su Jonu – red.), įsimylėjau iš naujo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant