Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

J.Jarutis ir Lietuvos golfo čempionas P.Baltramonaitis rengia turnyrą: kviečia atsisveikinti su vasara

Žinomas Lietuvos dainininkas Justinas Jarutis kartu su Lietuvos golfo čempionu Pauliumi Baltramonaičiu ruošia dar vieną staigmeną golfo sporto mylėtojams. Paskutinę vasaros dieną, rugpjūčio 31-ją, jų bendrai vystoma tinklalaidė „Tall&Taller Golf“ surengs golfo turnyrą, kuris vyks prestižiniame Sostinių golfo klube. Aštuoniolikos duobučių aikštynas, įsikūręs vaizdingame Pipiriškių geomorfologiniame draustinyje, sukvies net 124 žaidėjų, nusiteikusių parodyti savo gabumus ir pakovoti dėl pagrindinių prizų.
J.Jaručio golfo turnyras
J.Jaručio golfo turnyras / Evaldo Rudžio nuotr.

Jau bene pusmetį gyvuojantis Justino Jaručio ir Lietuvos golfo čempiono Pauliaus Baltramonaičio inspiruotas golfo projektas „Tall&Taller“ spėjo suburti savo žiūrovų auditoriją, pritraukiant ją išskirtinio formato tinklalaidėmis, o dabar rugpjūčio 31-ąją dieną organizuoja pirmąjį savo golfo turnyrą, vyksiantį Sostinių golfo klube. Turnyre rungsis ir aikštyne jėgas išbandys net 124 tiek profesionalių, tiek mėgėjų golfo žaidėjų, tačiau renginys atviras visiems, norintiems pasimėgauti vasaros pabaigos oru ir specialiai paruoštomis pramogomis.

Evaldo Rudžio nuotr./JJ golf-214 - EVALDAS RUDYS
Evaldo Rudžio nuotr./JJ golf-214 - EVALDAS RUDYS

Dainininkas Justinas Jarutis jau kelerius metus puoselėja atrastą aistrą golfui, todėl pabrėžia, kad tokie organizuojami turnyrai jam yra itin svarbūs, norint populiarinti šį sportą šalyje. Nors golfas dažnai asocijuojasi su elitiniu gyvenimo būdu, jis tampa prieinamas platesnei auditorijai, o šalyje veikia keletas aukštos kokybės golfo aikštynų, kurie atitinka tarptautinius standartus ir suteikia galimybę žaisti tiek profesionalams, tiek pradedantiesiems.

„Golfas yra ne tik sportas, bet ir kultūrinis reiškinys. Daugelyje šalių jis įgavęs socialinės veiklos statusą, kurio metu žmonės pailsi gamtoje, užmezga naujas pažintis, bendrauja, diskutuoja ar net kuria verslo ryšius. Lietuvoje golfo bendruomenė nuolat auga, o idėja su Pauliumi surengti šį turnyrą gimė visai netikėtai vasaros viduryje, todėl labai džiugu, jog per tokį trumpą laiką pavyko suburti komandą ir pritraukti tiek daug įmonių, kurios pakels turnyrą į kitą lygį. Tai pirmasis „Tall&Taller“ projekto organizuojamas renginys, tačiau jaučiamės užtikrintai, nes žinome, ką darome. Golfas išties populiarėja mūsų šalyje, o prisidėti prie to yra labai malonu“, – sako J.Jarutis.

Evaldo Rudžio nuotr./Evaldo Rudžio nuotr.
Evaldo Rudžio nuotr./Evaldo Rudžio nuotr.

Prieš keletą savaičių vykusiame 2024 metų Lietuvos golfo čempionate, iš Druskininkų kilęs Paulius Baltramonaitis pergalę iškovojo paskutiniu smūgiu, per tris raundus iš viso jų atlikęs 226 (PAR +10). Tokio paties azarto bei nusiteikimo nepasiduoti iki paskutinės duobutės jis linki ir šio turnyro žaidėjams, pasakodamas, kad golfas prisideda prie visapusiško žmogaus asmenybės tobulėjimo.

„Golfas nuostabus tuo, kad jį žaisti gali visi: nuo vaikų, iki senjorų. Jis nereikalauja tiek daug fizinio krūvio kiek kiti sportai, tačiau kiekvienu smūgiu ugdo kantrybę ir moko susikaupimo. Todėl labai smagu organizuoti tokį renginį, kuris suartina bendraminčius ir skatina golfo mylėtojų bendruomenės augimą. Tikiuosi, kad turnyras taps įkvėpimu šaltiniu ir motyvacija siekti geriausių rezultatų, tiek aikštyne, tiek gyvenime, mat tai puiki proga pabūti kartu, pasimokyti vieniems iš kitų ir pasimėgauti kiekviena akimirka, žaidžiant golfą“, – teigia P.Baltramonaitis.

Evaldo Rudžio nuotr./JJ golf-64 - EVALDAS RUDYS
Evaldo Rudžio nuotr./JJ golf-64 - EVALDAS RUDYS

Pagrindiniai turnyro laimėtojams atiteksiantys prizai – įspūdingi savo vertėmis, kadangi prie apdovanojimų prisideda net 20 partnerių, tarp kurių tokie žinomi prekės ženklai kaip „GrillMan“, „NordVPN“, krepšinio klubas Kauno „Žalgiris“ ir daugelis kitų. Vieną iš pagrindinių prizų „Closest to the pin“ specialioje rungtyje įsteigs UAB „Motus auto“, nugalėtojui dovanodami savaitgalio kelionę su pasirinktu KIA automobiliu.

Visgi, šis turnyras neapsiribos tik golfo žaidimu. Visos dienos metu veiks laisvalaikio erdvė, kurioje bus galima išbandyti pramogas ir susipažinti su būtent golfo žaidėjams sukurta „OAKLEY“ saulės akinių kolekcija bei PRIZM lęšių technologija, savo taiklumą išbandyti „Golf Pong“ rungtyje, pamėginti į duobutę pataikyti užrištomis akimis ar sužaisti naują, golfui pritaikytą pripučiamo smiginio variantą.

Asmeninio archyvo nuotr./Asm. archyvas (1)
Asmeninio archyvo nuotr./Asm. archyvas (1)

„Šis turnyras yra puiki galimybė suburti golfo mylėtojus ir draugus, praleisti dieną gamtos apsuptyje bei džiaugtis vasaros pabaiga. Golfas mums visuomet buvo daugiau nei tik sportas – tai gyvenimo būdas, suteikiantis progą atsipalaiduoti, pabėgti nuo kasdieninės rutinos ir susikoncentruoti į šio žaidimo subtilybes. Nekantraujame pamatyti visus dalyvius, pasidžiaugti jų sėkme ir kartu sukurti nepamirštamus prisiminimus, kurie lydės mus ilgai, net turnyrui praėjus“, – tikina organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas