Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Stambrauskaitė paaukojo vaikams: „Prieš rugsėjo 1-ąją jiems ypač reikia palaikymo“

Prieš rugsėjo 1-ąją visiems tėvams tenka nemenkai pakratyti kišenes, o nepasiturintieji ir kelis vaikus turintys tėvai suka galvą, kur kuo pigiau gauti būtiniausių mokyklinių prekių. Prekės ženklo „Le Mirage“ kūrėja Justina Stambrauskaitė prieš nenumaldomai artėjančią rugsėjo 1-ąją nusprendė paaukoti nepasiturinčių tėvų vaikams ir ragina tą daryti kitus.
Justina Stambrauskaitė
Justina Stambrauskaitė / Asmeninė nuotr.

„Pasiūliau kelioms draugėms padėti nepasiturinčių šeimų vaikams prieš rugsėjo 1-ąją pasiruošti mokyklai. Nupirkome kuprinių, įvairių priemonių ne tik pagal jų pateiktą sąrašą, bet ir pridėjome įvairių dalykų nuo savęs. Džiaugiamės, kad viršijome lūkesčius ir pirminius tikslus. Padėjome septyniems vaikams, nes prieš rugsėjo 1-ąją jiems ypač reikia palaikymo“, – 15min pasakojo J.Stambrauskaitė.

J.Stambrauskaitė anksčiau 15min pasakojo, kad nuolat stengiasi aukoti vyresnio amžiaus žmonėms, tačiau prieš rugsėjo 1-ąją sunkiausias metas būna į mokyklą savo vaikus išleidžiantiems tėvams.

Asmeninė nuotr./Justina Stambrauskaitė
Asmeninė nuotr./Justina Stambrauskaitė

„Vieni aukoja gyvūnams, kiti – vaikams, o mano silpnybė, ne paslaptis, yra senoliai. Kadangi praradau mylimas močiutes, labiausiai norisi padėti senjorams. Bet šis etapas prieš rugsėjo 1-ąją tėvams finansiškai yra labai skaudus. Pati užaugau trijų vaikų šeimoje, tai puikiai žinau, kiek kainuoja paruošti vaiką į mokyklą. Savo mylimų ir gerbiamų senelių prašysiu dabar šiek tiek palaukti, nes šiuo metu reikia susikoncentruoti į vaikus“, – sakė J.Stambrauskaitė.

J.Stambrauskaitė teigė, kad sulaukia ne tik palaikymo, bet ir kritikos strėlių, esą nederėtų garsiai kalbėti apie padarytus gerus darbus.

Asmeninė nuotr./Justinos Stambrauskaitės dovanos vaikams
Asmeninė nuotr./Justinos Stambrauskaitės dovanos vaikams

„Aš tikiu karma ir tikiu, kad visas gerumas sugrįžta. Apie paramą visada kalbu viešai, tačiau visada bus nepatenkintų – aiškins, kad darausi reklamą aukodama, o jei neaukosiu, sakys, kad viską pasilieku sau. Lietuviai visada ras prie ko prikibti, tačiau aš visada esu už tai, kad apie gražius dalykus reikia kalbėti garsiai ir esu įsitikinusi, kad geru pavyzdžiu aš užkrėsiu ir kitus. Jeigu tik yra galimybė, stengiuosi pasidalinti su kitais, nes viskas grįžta su kaupu. Noriu, kad mano išsakyti žodžiai paskatintų bent vieną žmogų aukoti – jau tada būčiau laiminga“, – pasakojo J.Stambrauskaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Močiutės savižudybės sukrėsta Justina Stambrauskaitė senoliams ištiesė pagalbos ranką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas