Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Tulčina – apie grožio kulto maniją: „Jaunėk, kankinkis iki senatvės ir puikiai atrodyk karste“

„Tam, kad pakeltum jo erekciją, tu eini pjaustyti savo kūną?!”, – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ susirinkusių dalyvių skambiai klausė gydytoja Jelena Tulčina. Žiūrovai nusčiuvo ir visa salė ėmė ploti. Šiuos žodžius ji skyrė gerokai už save jaunesnėms moterims, kurios ryžtasi savo kompleksus naikinti plastinės chirurgijos klinikose operacijų ir injekcijų pagalba.
Jelena Tulčina
Jelena Tulčina / LNK nuotr.

Dainininkė Eglė Jakštytė sako iki trisdešimties jautusi galybę kompleksų: „Man buvo svarbu, kas ką apie mane galvoja. Jauna, vos 19 metų patekau į televiziją ir per tą laiką esu girdėjusi komentarų, kad galbūt man reikėtų numesti keletą kilogramų“.

Atlikėja sako nuo paauglystės kompleksavusi dėl berniukiškos figūros ir visada norėjusi būti moteriškesnė. Prieš keletą metų ji pasididino krūtine riebalais ir spėjo priaugti 10 kilogramų svorio. „Keista, bet priaugusi svorio jaučiuosi moteriškesnė ir atėjo suvokimas, kad ne krūtinėje tas moteriškumas“, – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ sakė dainininkė.

LNK nuotr./Gabija Petkuvienė
LNK nuotr./Gabija Petkuvienė

Dueto „Zygga“ narė studijoje prisipažino, kad ilgą laiką jautėsi negraži. Norėdama įtikti ir patikti kitiems, ji net susirgo bulimija. „Galvojau, ką savyje pakeisti, kad tapčiau gražesnė. Lengviausia buvo pakeisti svorį. Taip ir prasidėjo mano liga. Buvo dienų, kai išvis nevalgiau, po to prisikimšdavau, bet po to siaubingai grauždavausi ir eidavau visko išvemti. Gerai, kad nesusigadinau sveikatos, nes kitoms būna net dantys ima kristi“ , – baisią ligą prisiminė atlikėja. „Man gaila savęs jaunos, nes labai nepasitikėjau savimi. Ir dabar ta liga velkasi, nes kai patiriu stresą, pirma mintis būna nevalgyti. Bet nebežaloju savęs ir tokių minčių neprisileidžiu“, – sako Gabija.

Kita laidos dalyvė, nuomonės formuotoja ir finansų konsultantė Vijolė Jočienė savo figūrą patobulino plastikos chirurgų pagalba. Jai du kartus buvo nusiurbti riebalai ir jais padidinta krūtinė. „Nepažįstu kito tiek procedūrų atliekančio žmogaus“, – apie save kalba Vijolė ir sako, kad per mėnesį grožio procedūroms išleidžia apie 2500 eurų.

„Daug darausi: masažai, limfodrenažai, mezoterapijos plaukams, procedūros kūnui. Man nepatinka celiulitas, papildomi kilogramai, noriu stangrios lygios odos“, – tikino 33-ejų moteris.

LNK nuotr./Viktorija Jakučinskaitė
LNK nuotr./Viktorija Jakučinskaitė

Dizainerė Viktorija Jakučinskaitė plastikos chirurgų prašė padailinti tik tai, ko nepavyko patobulinti sporto pagalba. Jai buvo operuotas pilvas ir krūtinė. Tiesa, po 40-ties ribos ji ėmė pastebėti augančius kilogramus.

„Jie tokie apgaulingi, nes per pusmetį užauga vienas kilogramas. Kol kas jų užaugo iš viso kokie 4-5 kg, bet bijau pagalvoti, kas bus po 20 metų“, – sakė dizainerė. Tam, kad vėl būtų savo išsvajotų formų, Viktorija pasisamdė dietologą ir net pati ėmėsi sporto trenerės darbo. Ji subūrė moterų grupę, su kuriomis socialiniuose tinkluose sportuoja ir padeda mesti svorį ne tik pačiai, bet ir savo sekėjoms.

O gydytoja Jelena Tulčina piktinosi Lietuvoje tvyrančiu grožio kultu. „Jaunėk, kankinkis iki senatvės ir puikiai atrodyk karste“, – taip Jelena atsiliepė apie moterų kovą dėl jaunystės ir grožio. „Man nereikia injekcijų, aš nenoriu tapti nuo jų priklausoma! Vienas čia patempimas, kitas – ten, tada į skruostus dar keli dūriai? Kam? Kad tapčiau tokia, kaip visos? Tai beprasmiška“, – tokios nuomonės laikosi ji. Beje, netrukus 70 metų jubiliejų švęsianti gydytoja jau 40 metų dėvi perukus, mat dėl klastingos liko neteko plaukų.

„Dėl policistinių kiaušidžių sindromo man ėmė augti barzda, „bakembardai“, o nuo galvos plaukai nuslinko. Patyriau daug patyčių ir ilgą laiką nenorėjau viešinti, kad nešioju perukus. Bet dabar noriu padrąsinti moteris, kad ne grožis, o sveikata ir charizma yra svarbiausia“ , – motyvuojančią kalbą šį ketvirtadienio vakarą, 20 val. LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ rėš sveikos gyvensenos Lietuvoje pradininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito