Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Smorigino pastabos skaudžiai smogė projekte dalyvaujantiems vyrams (nuotraukos)

TV3 projekte „Šok su manimi“ šeštadienio vakarą virė tikras žodžių mūšis: V.Pauliukaitis ir J.Smoriginas kaip visados nevengė kandžių pastabų, o renginio vedėjas V.Šapranauskas šmaikštumu apstulbino ir pačią komisiją.
"Šok su manimi" pirmoji laida, I.Valinskienė
Inga Valinskienė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Laidoje pasirodė šokančiųjų draugai ir kolegos, nulėmę, kelintu numeriu projekte išsirikiuos dalyviai. „Liudas – jaunas, žavus, todėl palinkėčiau jam neįsimylėti visų konkurso dalyvių“, – linkėjimus dainininkui Liudui Mikalauskui perdavė jo kolega Vaidas Vyšniauskas.

Nors komisijos nariai nutarė, kad tai plastiška ir įdomi pora, tačiau  Jurijus Smoriginas rado priekaištų: „Jo kūno faktūra – posausė. Turėti raumenyną yra didelė dovana“, – apie L.Mikalausko kūno sudėjimą kalbėjo choreografas.

Į sceną įžengęs choreografas Gytis Ivanauskas abejingų nepaliko. „Iš pradžių išsigandau, kai pamačiau tas jo stagaro kojas, bet šokio dramaturgija pasisuko taip, kad Gytis parodė viską, ką gali“, – pagyrė režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Neblogai G.Ivanauską pažįstantis komisijos narys J.Smoriginas po plojimų audros susilaukusio pasirodymo vis vien rado priekaištų: „Jo užpakalinė dalis visai nedirba“, – tarė komisijos narys.

Nemažai priekaištų kliuvo verslininkei Ingai Krukauskienei. Moteriai J.Smoriginas skyrė du žemus balus už tai, jog mažieji Ingos vaikai Airė ir Ainaras, taip pat pasirodę scenoje, dainavo ne vaikiškas dainas ir šoko labiau suaugusiems derančius šokius.

Jo kūno faktūra – posausė. Turėti raumenyną yra didelė dovana.

„Negalima vaikų mokyti šokti tokiu stiliumi“, – buvo kategoriškas choreografas. 

Humoristui Justinui Jankevičiui J.Smoriginas daug kritikos nespėjo išsakyti: „Netampykim dvigalvio erelio už likusių plaukų“, – apie J.Smorigino ir V.Pauliukaičio duetą tarė laidos vedėjas Vytautas Šapranauskas ir kalbėti teisę suteikė kitiems komisijos nariams – dirigentui Gintarui Rinkevičiui ir sportinių šokių legendai Jūratei Norvaišienei.

„Kol neprabilo bendraminčių terariumas…“, – V.Šapranauskas paragino Justiną greičiau bėgti į užkulisius ir ten laukti kritikos iš kandžiojo dueto. Gražiais žodžiais Justino nepamaloninęs J.Smoriginas pridėjo, kad vaikinas turi „gražią miurzikę“ ir yra vyriškas.

Kitas J.Smorigino komentaras tiesiog nokautavo grupės „N.E.O.“ narį Marių Kiltinavičių: „Jūs esate neseksualus“, – pasakė J.Smoriginas.

„Visados įdomiau irtis prieš srovę“, - sulaukęs neigiamų reakcijų dėl griežtų vertinimų ištarė J.Smoriginas. „Žinoma, jeigu irklai geri“, – pridėjo laidos vedėjas V.Šapranauskas.

Daugiausiai simpatijų laidoje sulaukė Seimo pirmininko Arūno Valinsko žmona. Ingą komisiją beveik vienbalsiai įvertino dešimtukais ir negailėjo komplimentų.

„Izadora Dunkan yra sakiusi, kad aukšta moteris negali būti šokėja. Ji klydo. Esu nustebintas jūsų talento amplitude“,  – kalbėjo J.Smoriginas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas