Savaitgalį Didžiosios Britanijos sostinėje viešėjęs virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas su bičiuliais nusprendė apsilankyti puikiai žinomame restorane.
„Tai, ką išvydau, mane maloniai nustebino. Aptarnavimas, maisto pateikimas – viskas taip profesionalu, kad nieko ir prikišti negali. Tačiau dėl skonio galima ginčytis. Tikrai nebuvo taip skanu, kaip tikėjausi“, – portalui Žmonės.lt sakė R.Bolgovas.
Drauge su juo vyko ir verslininkė, vestuvių planuotoja Inga Budrienė, jie kartu vyko aplankyti Londone vykusios vestuvių parodos. Ji nusprendė valgyti specialiai pagal jos norus pagamintą žuvį, todėl patiekolo skoniu liko tiesiog sužavėta.
Tačiau iš visos drauge vakarieniavusios kompanijos jai vienintelei maistas patiko. Kartu prie stalo sėdęs Ingos vyras užsisakė mėsainį, kuris, pasak verslininkės, nors buvo patiektas išties originaliai, tačiau skoniu tikrai nesužavėjo.
Ruslanas valgė makaronus, kurie jam pasirodė per rūgštūs.
„Buvo įdomu apsilankyti, tačiau iš Oliverio tikėjausi daugiau. Likau nusivylęs", – įspūdžiais dalinosi R.Bolgovas.