Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Jaunavedžiai Ramunė ir Kęstutis Verslovai nepraleido prašmatnių naujo baro įkurtuvių

Trečiadienio vakaras „Stiklių“ bendraturčiams Aleksandrui ir Anai Ciupijams bei Romui Zakarevičiui buvo ypatingas. Sostinės senamiestyje jie iškilmingai atvėrė naujo kokteilių baro „Dream bar“ duris, į kurį sugužėjo būrys verslo, meno ir pramogų pasaulio atstovų.
Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas
Renginio akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka

Raudonas kilimas, specialiai šiam renginiui užsakyti prabangūs naujausio modelio „Rolls-Royce“ automobiliai, originalūs, prašmatniose taurėse patiekti kokteiliai ir šiuolaikiški užkandžiai – visa tai kūrė neeilinio renginio atmosferą.

Tarp kone šimto kviestinių svečių buvo galima sutikti ir visai neseniai vestuves atšokusius dizainerę Ramunę Piekautaitę ir verslininką Kęstutį Verslovą. Po ilgų metų draugystės jiedu viešumoje rodosi jau kaip vyras ir žmona.

Aplinkiniai sutuoktiniams negailėjo sveikinimo žodžių. Ne vienas juokais prisminė, kad kaip tikriems jaunavedžiams jiems reikėtų planuotis vadinamą medaus mėnesį, tačiau Ramunė tik juokėsi patikindama, kad jiems su Kęstučiu, po tiek kartu praleistų metų, tokie ritualai nebeturi didelės reikšmės.

Baro įkurtuvių vakarėlio būta ištaigingo. Savininkai pasirūpino išskirtiniu interjeru bei apšvietimu, čia didelis dėmesys skirtas ir aukštam aptarnavimui.

Profesionalių, tarptautinio pripažinimo jau spėjusių sulaukti barmenų ir padavėjų įvaizdžiu rūpinosi geras „Stiklių“ bendraturčių bičiulis, dizaineris Juozas Statkevičius.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vakaro šeimininkai

Pasak vakaro šeimininkų, tai bus vieta, kurioje galės susitikti gerą skonį turinti publika.

Išskirtinės šventės metu modelis Kristina Tučkutė pristatė naują lūpų kosmetikos „Shh...it‘s secrect... by Kristina Tučkutė“ naują liniją „4 seasons collection“, kurią sudaro spalvos rudens, žiemos, pavasario ir vasaros sezonams.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Kristina Tučkutė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos