Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jauniausia „X faktoriaus“ dalyvė užbūrė: M.Mikutavičius plojo užšokęs ant kėdės

Šį sekmadienį žiūrovų laukia dar viena, jau ketvirtoji muzikinio projekto „X faktorius“ atrankų laida. Skirtingai nuostabūs, nepamirštami ir nepakartojami dalyviai bandys pelnyti teisėjų ir žiūrovų meilę ne tik savo kūriniais, bet ir gyvenimiškomis istorijomis, rašoma pranešime spaudai.
Marijonas Mikutavičius, Mėlika Rakauskaitė
Marijonas Mikutavičius, Mėlika Rakauskaitė / V.Černiausko nuotr.

Sekmadienį per TV3 pasirodysiančioje laidoje ypatingų komplimentų sulaukė jauniausia projekto dalyvė Mėlika Rakauskaitė. Mergina iki smulkmenų apgalvojo kiekvieną pasirodymo detalę – į sceną ji įžengė pasipuošusi princesės stiliaus suknele. Penkiolikmetė gyvena Ignalinos rajone, o į muzikos pasaulį ją atvedė tėvai, kai ji dar buvo maža mergaitė.

„Nepamenu, kodėl pradėjau dainuoti. Iš pradžių visai nejaučiau baimės būti scenoje, bet po kurio laiko viskas pasikeitė – pradėjau bijoti. Kelis kartus net esu apsiverkusi ant scenos... Tos ašaros tikriausiai atsirasdavo iš jaudulio, negatyvių minčių“, – pasakojo jauniausia šou dalyvė.

M.Rakauskaitės pasirodymo akimirkos – galerijoje:

Tačiau vieną dieną Mėlika sakė supratusi, kad dainavimas ir žmonių dėmesys yra daug smagiau nei ašaros ir baimė. „Dabar aš visai nebijau. Kaip bebūtų keista, pirmą kartą gyvenime nebijau eiti ant scenos“, – prieš lipdama ant didžiosios „X faktoriaus“ scenos sakė moksleivė.

Teisėjai buvo kaip niekad sužavėti tokiu jaunos merginos pasirodymu ir negailėjo jai karštų plojimų. Audringiausiai sureagavo M.Mikutavičius, kuris plojo net užsilipęs ant kėdės! Toks teisėjo elgesys sukėlė kolegų šypsenas, o Mėlika dėkojo už tokį dėmesį.

Geriausių žodžių negailėjo ir S.Prūsaitis pabrėždamas, kad tai vienas išskirtiniausių laidos pasirodymų.

„Ką tik matėme labiausiai gamtos apdovanotą vokalistę per visą „X faktoriaus“ istoriją. Tai, ką tu darai, nė vieno iš mūsų nemoko. Tai yra duodama iš aukščiau“, – gyrė merginą projekto teisėjas.

Mėlikos pasirodymo ištrauka:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas