Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09:02

Jehovos liudytojų šeimoje augusios Deimantės išpažintis šokiruoja: „Man pačiai šiaušėsi plaukai“

„Jaučiuosi tarsi ką tik išlipusi iš kosminio laivo po ilgos kelionės“, – sako Jehovos liudytojų šeimoje augusi fotografė, stilistė Deimante Rudžinskaitė-Ivanauskė, rudens pradžioje išleidusi knygą „Pasaulietė“. Į puslapius sudėjus skaudžiausiai sutraumavusius vaikystės prisiminimus, Deimantė sako, kad pagrindinis knygos tikslas yra kur kas aukštesnis, ne tik papasakoti savo istoriją.
Deimantė Rudžinskaitė
Deimantė Rudžinskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Po penkerių metų rašymo knygą „Pasaulietę“ į skaitytojų rankas atsidavusi Deimantė Rudžinskaitė-Ivanauskė vis dar netiki įveikusi sunkiausią etapą. „Į realybę grąžina skaitytojų žinutės ir knygynų vitrinose išeksponuotos mano knygos. Tai neapsakomai geras jausmas. Tikrai nesiilgiu pačio knygos rašymo – buvo įdomus, bet sekinantis maratonas. Pagaliau vėl turiu laiko kitiems kūrybiniams užsiėmimams, pavyzdžiui, rašymui socialiniuose tinkluose“, – sako autorė ir leidžiasi į išsamesnį pokalbį apie jautriausius knygos rašymo momentus.

Deimante, kai prieš penkerius metus bendravome ir atskleidei savo istoriją viešai, tąkart užsiminei, kad visa tai nuguls į knygą. Ir štai knyga jau šviežiai atspausdinta! Visgi kodėl rašymo procesui teko paaukoti tuos penkerius metus?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas