Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantui Vygantui – Jolantos Naruševičiūtės kaltinimai susiradus meilužę: „Viską sugriovė per kelis mėnesius“

Dramatiškos scenos partnerių Manto Vyganto bei Jolantos Naruševičiūtės skyrybos daugeliui sukėlė klausimą – juk pora paskutinių metų atvirai kalbėjome apie meilę vienas kitam nepaisant amžiaus skirtumo. Nuaidėjus žiniai apie skyrybas, dainininkė Jolanta rėžė tiesiai šviesiai ir prabilo apie trečią žmogų.
Jolanta Naruševičiūtė ir Mantas Vygantas
Jolanta Naruševičiūtė ir Mantas Vygantas / Asmeninio albumo nuotr.

Savaitgalį Jolanta ir Mantas turėjo paskutinį savo koncertą drauge. Po jo, feisbuke J.Naruševičiūtė prabilo jautriais žodžiais.

„Niekada negalvojau, kad pratrūksiu! Per tiek metų scenoje, pirmą kartą nesusilaikiau, ir tos ašaros degino mano skruostus labai skaudžiai...Visada galvojau, kad esu stipriausia pasaulyje! Deja, esu tiesiog moteris, su savo silpnybėm, su savo gležnumu...

Paskutinę bendrą dainą scenoje atsiminsiu visą gyvenimą! „Abejonių neturiu jokių“, neleisiu daugiau savęs žeminti ir apgaudinėti! Niekada joks mulkis manęs daugiau neišnaudos! Niekada daugiau joks vyras man už nugaros nesuks slaptų „draugysčių“! Baltas BMW nestovės pakampėmis, kad vylioti mano mylimą žmogų! NIEKADA!

Tik labai skaudu, kad dėl svetimos „bobos“, trumpalaikių malonumų, dėl kažkieno fantazijų – sugriauta viskas per kelis mėnesius, kas statyta metų metais! Ne metų skirtumas kaltas, ne noras turėti Mantui savo vaikų, nefantazuokite.

Labai norėčiau viską paviešinti, ne tam, kad parodyti savo pyktį, bet tam, kad apsaugoti ir perspėti kitus, kaip neįsileisti gyvatės į namus ir kaip laiku pastebėti raudonas vėliavas!

O aš dar dainuosiu! Aš dar grįšiu su trenksmu! Tik reiks pradėti viską nuo 0! Viskas juk uždirbama, gaila tik, kad sugadintos sveikatos jau nebesugrąžinsi... Ateis diena, aš Jums papasakosiu.

Ačiū visiems už palaikymą! Ačiū visiems už Jūsų asmeninius pokalbius ir žinutes! Myliu Jus ir dar susitiksime! Nubraukiau paskutinę ašarą...

O tau, Mantai, galiu tik palinkėti sėkmės ir duoti patarimą, kad tavo melas melas ir dar kartą melas, tavęs toli nenuves... Blokuok kiek tik širdis geidžia, bet žmonių širdžių neužblokuosi! O dabar namo! Ten kur manęs laukia ir myli!", – feisbuke rašė Jolanta.

Primename, kad lalbos apie M.Vyganto ir J.Naruševičiūtės skyrybas internete pasklido po žinios apie Manto gyvenamosios vietos pasikeitimą. Šis savo socialiniame tinkle pranešė, kad po 15 metų emigracijos grįžta gyventi į Lietuvą. Tuomet dueto koncertų laukę gerbėjai ėmė klausinėti, ar dar sulauks anksčiau suplanuotų jų pasirodymų. Atsakydama į šiuos klausimus Jolanta paskelbė, kad Panevėžyje spalio 4-ąją su Mantu į sceną žengs paskutinį kartą.

Asmeninio archyvo nuotr./Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Jolanta Naruševičiūtė

Žmonės.lt susisiekus su M.Vygantu šis sakė, kad nors internete visa skyrybų drama atrodo neskaniai, tačiau jis bando išlikti pozityvus ir iš savo pusės elgiasi draugiškai. Visgi, Jolanta pateikė kiek kitokią medalio pusę.

„Mačiau Manto poziciją, gerai kalbėjo, bet tai yra visiškas melas. Žinau, kad daugumai mūsų skyrybos buvo netikėtos ir visi šiuo metu yra labai nustebę, tačiau patikėkite, labiausiai nustebusi buvau aš. Apie tai, kad jis išvažiuoja gyventi į Lietuvą ir mūsų koncertai nutraukiami, aš sužinau tik prieš dvi savaites. Žmogus, kuris gyveno su manimi po vienu stogu anksčiau nieko nesakė“, – Žmonės.lt sakė J.Narusevičiūtė.

Žinoma moteris patikino, kad nors kai kuriems internautams vis užkliūdavo tarp jų buvęs 22 metų skirtumas, jų santykiai visuomet buvo tikri. Jolanta apie savo buvusį mylimąją ir su juo praleistus beveik devynerius metus atsiliepia tik geru žodžiu, tačiau to, kas įvyko dabar, nesuvokia.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė

„Mantui tikrai noriu padėkoti už visus bendrus metus, nes mes tikrai labai gražiai gyvenome. Žinau, kad komentaruose žmonės rašo, jog čia viskas buvo melas, bet tai – netiesa. Mūsų santykiai buvo tikri ir tas amžiaus skirtumas visiškai nemaišė. Taip, draugystės pradžioje patys vis pagalvojome, o kaip čia viskas bus? Bet mes tikrai džiaugėmės savo laiku ir gyvenome nuostabiai – daug keliavome ir kūrėme muziką. Viskas buvo tikra ir natūralu. Niekada jokio blogo žodžio jis man nebuvo pasakęs. O kas atsitiko paskutiniais mūsų metais aš nesuvokiu, neturiu paaiškinimo“, – atviravo Jolanta.

Atlikėja svarstė, kad prie staigios santykių dinamikos pasikeitimo galėjo prisidėti kiti M.Vyganto gyvenime netikėtai atsiradę asmenys.

„Likus kelioms dienoms iki jo išvažiavimo sužinojau, kad bilietus į keltą su savo geriausia drauge jis buvo nusipirkęs dar rugsėjo 3-ąją, kuomet dar buvome kartu. Man buvo šokas, mano artimieji taip pat šokiruoti. Iš jo pusės buvo nesąžininga viską meluoti, iš anksto planuoti. Reikėjo sėstis ir kalbėtis, tačiau susišnekėti buvo neįmanoma, nes atsirado, aš tikrai nesakau, kad meilužė, bet geriausia draugė. Atsirado ir jo tėtis, su kuriuo iki tol ilgus metus nebendravo. Manau, kad šie du žmonės ir suskaldė viską“, – Žmonės.lt teigė J.Naruševičiūtė.

Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Mantas Vygantas ir Jolanta Naruševičiūtė

Pasiteiravus, kas ta įvardinta geriausia Manto draugė, žinoma moteris patikino, kad tai jų šeimos draugė. Jolanta pabrėžė, kad buvusio mylimojo išdavyste nekaltina, nes tam pagrindo neturi, tačiau M.Vyganto ir minėtos draugės bendravimas jai buvo keistas.

„Tai buvo šeimos draugai, ta geriausia draugė turi ir vyrą, ir mažą vaiką, bet buvo jos įtaka tokia, kad be jos negalėjo gyventi. Skambučiai ir gyvenimas vien tik apie ją, man buvo tikrai keista. Tikrai nesakau, kad tarp jų kažkas buvo, nes tam pagrindo neturiu“, – patikino Jolanta.

Pokalbio su Žmonės.lt metu Jolanta kaip tik vyko į Panevėžį, kuriame įvyks paskutinis bendras jos ir M.Vyganto koncertas. Ji neslėpė esanti slogios nuotaikos, tačiau patikino, kad turėdama ilgametę patirtį scenoje, išmoko klausytojams savo vidinių emocijų neperteikti.

„Dabar aš kaip tik važiuoju į paskutinį koncertą, ašaros byra. Tačiau žmonėms aš atiduosiu visą save, žiūrovus myliu ir gerbiu. Aš pasiėmiau savo pačią gražiausią suknelę ir pasidarysiu patį gražiausią makiažą. Padarysiu viską, kad aš šiandien bent sau spindėčiau“, – kalbėjo pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas