Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Jonas Nainys ant jūros kranto atšventė 41-ąjį gimtadienį: žmona įteikė ypatingą papuošalą

Birželio 25-ąją populiarusis Lietuvos didžėjus, prodiuseris Jonas Nainys-Jovani pasitiko 41-ąjį gimtadienį. Sukakties išvakarėse Jonas sukvietęs artimiausius draugus užkūrė tikrą diskoteką ant jūros kranto.
Jonas Nainys atšventė 41-ąjį gimtadienį
Jonas Nainys atšventė 41-ąjį gimtadienį / Socialinių tinklų nuotr.

Nors tikrasis Jono Nainio gimtadienis birželio 25-ąją, savo šventę jis nusprendė paminėti kiek anksčiau – smagiu vakarėliu vainikavo ilgąjį Joninių savaitgalį. Jovani sukvietė draugus į jūros pakrantėje įsikūrusį restoraną „Floros simfonija“.

J.Nainys su portalu Žmonės.lt sutiko pasidalinti gimtadienio vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotos linksmiausios vakarėlio akimirkos.

Vaizdo įraše matyti, kad Jono gimtadienyje dalyvavo bičiuliai Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus, Lukas Gricius, Naglimantas Bierancas, Robertas Kalinkinas, Ignas Lelys, Laura Vagonė, Saugirdas Vaitulionis, Liutauras Galinis ir kiti.

Koks gimtadienis be dovanų. Simona Nainė vyrą šiemet nustebino ypatinga dovana – įteikė išgraviruotą juvelyrinį dirbinį. Grandinėlės pakabutį puošia J.Nainio sceninis vardas – Jovani.

„Individualus, unikalus ir specialiai gamintas papuošalas mano vyrui gimtadienio proga. Norėjau padovanoti kažką simboliško, mielo, unikalaus ir tinkančio nešioti kiekvieną dieną. Jono pakabukas yra pagamintas iš 5 atskirų dalių ir surinktas į vientisą papuošalą, kuriame yra baltų ir juodų deimantų“, – instagrame dalijosi Simona.

Kartu su žmona įsiamžino ir pats Jonas, pasidalijęs jų bendra nuotrauka už didžėjaus pulto.

„Ačiū už viską“, – rašė jis.

Socialiniuose tinkluose gimtadienio akimirkomis pasidalijęs Jonas Nainys, regis, draugams užkūrė tikrą diskoteką. Ant jūros kranto jis stojo už didžėjaus pulto ir grojo geriausius hitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius