Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozas Statkevičius garsias moteris pavertė viliokėmis

Daug raudonos spalvos, paslaptinga prietema ir didžiulė lova, ant kurios susėdusios bendravo intymiais drabužėliais pasipuošusios žinomos Lietuvos moterys. Taip ketvirtadienio vakarą atrodė Juozo Statkevičiaus mažosios aistringos kolekcijos pristatymas.
Kolekcijos „Karūna“ pristatymo akimirka
Kolekcijos „Karūna“ pristatymo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Stebinti vaizdais mėgstantis dizaineris šįkart kviestinei publikai atvėrė damos buduarą – tokia intymi aplinka buvo pasirinkta specialiai dėl to, kad modeliai šįkart demonstravo raudono šilko pižamas, chalatus ir įvairius aksesuarus, kurie žadina aistrą.

„Čia pamatysite mažą mano kolekciją, kurios daikčiukai gali pradžiuginti ir suteikti aistros kiekvienai moteriai. Tai tik pradžia, kuri galbūt atsispindės rudenį, kai pristatysiu visą didelę savo kolekciją“, – prieš renginį sakė J.Statkevičius.

Intymią ir seksualią atmosferą prieš pasirodant modeliams padėjo sukurti ir „Trupės liūdi“ aktoriai, kurie deklamavo jausmingą poeziją, bei Andriaus Butkaus ir Rasos Židonytės aistringas šokis. Už muziką vakaro meru buvo atsakingas galantiškai pasipuošęs Viktoras Diawara.

Praskleidus užuolaidą, prieš visų susirinkusių akis atsivėrė raudona spalva plieskiantis miegamasis, kuriame žaismingai bendravo plačiajai visuomenei daugiau ar mažiau pažįstamos damos. Su trumpute pižama ir paleistais šviesiais plaukais gundė Renata Voitechovskaja, seksualumą ne tik apranga, bet ir emocingomis eilėmis atskleidė Eglė Jackaitė, žaisminga vilioke tapo Eglė Driukaitė, o su elegantiška raudona suknele santūrumo neprarado Aistė Pilvelytė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kolekcijos Karūna pristatymo akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kolekcijos „Karūna“ pristatymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas