Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Juozas Statkevičius išvyko užkariauti Paryžiaus: „Mūsų komanda – daug didesnė nei olimpinė“

Dizaineris Juozas Statkevičius su šimto žmonių komanda išvyko į Paryžių, kur jau rugsėjo 29 dieną surengs savo kolekcijos pristatymą. Kaip teigia žinomas dizaineris, jis į Prancūzijos sostinę vyksta garsinti Lietuvos vardą.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / MIKITA ir asmeninio archyvo nuotr.

Socialiniame tinkle „Instagram“ J.Statkevičius jau kelias dienas neslepia džiaugsmo, kad išvyksta į Paryžių. Garsus mados kūrėjas tikino labai laukiantis šios kelionės.

„Dieve, kaip aš laukiu, kaip bus smagu. Linkėkit sėkmės, išskrendu į Paryžių rungtis su visais pasauliniais. Labai džiaugiuosi, kad lietuviškas vardas tarp pasaulinių vardų ir ačiū privačiam sektoriuj. Ačiū, kurie padėjo“, – kalbėjo J.Statkevičius.

Jis taip pat dėkojo ir savo didžiuliai komandai. Pasak dizainerio be šių žmonių nieko nepavyktų padaryti.

„Štai mūsų komanda, kaip matot, daug didesnė nei olimpinė komanda. Mano komanda – 100 geriausių Lietuvos mados žmonių. Kiečiausi iš kiečiausių, tai žino visi. Be jūsų Paryžius būtų nepasiekiamas“, – gražių žodžių kolegoms negailėjo kūrėjas.

Stop kadras/Juozas Statkevičius
Stop kadras/Juozas Statkevičius

Jis tikino į mados sostinę vyksiantis tam, kad galėtų garsinti Lietuvos vardą.

„Dėl ko aš taip stengiuosi? Kad pasaulis sužinotų, kad mes esame Europos sąjungoje“, – teigė J.Statkevičius.

Socialiniame tinkle „Instagram“ prieš keletą dienų dizaineris plačiau pasidalijo mintimis apie kelionę į Paryžių.

„Tiesiog susimasčiau, prieš 24 metus rodžiausi tarp garsiausių Paryžiuje! Ir per 24 metus neatsirado nei vieno iš Pabaltijo šalių, kas bandytų konkuruoti su pasauliu, su „Dior“ „Chanel“ , „YSL“ ir kitais! Ir tada buvo sunku, dabar taip pat! Ne kūrybine ir ne finansine prasme, tiesiog nesupranta ir viskas. Nereikia miesto kultūros, mados, grožio! Bet tai netiesa! Mano 1M sekėju mane palaiko! Ir tai daug didesnė jėga! Aš toks pat Lietuvos pilietis , ir 90-tais prieš tankus stovėjau, ir dokumentika užfiksavo! Ir vėl rengiuos grumtis su galingu mados pasauliu! Labai didžiuojuos ir tik faktai ir darbai – konkretu ir aišku! Ačiū privačiam sektoriui, kuris nori, kad mūsų šalis būtų žinoma kaip Europos Sąjungos šalis!! Ačiū iš širdies!“, – rašė J.Statkevičius.

J.Statkevičiaus mados šou, kuri jau netrukus visi galės išvysti Paryžiuje, Lietuvoje dizaineris pristatys lapkričio 15 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas