Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Juozas Statkevičius kvepalų pristatyme nustebino paauglišku įvaizdžiu

Ketvirtadienio vakarą sostinėje vyko Tomo Fordo kvepalų pristatymas, kurio metu ilgas sukneles dėvinčios damos plaukė it gulbės. Tuo tarpų išsičiustę džentelmenai, kurių dauguma pasirinko juodą eilutę, priminė varnus. Išskyrus vieną – dizainerį Juozą Statkevičių (44).
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Kempinski Cathedral Square“ viešbutyje vyko Manto Petruškevičiaus inicijuotas amerikiečių dizainerio Tomo Fordo keturių kvapų – „Black Orchid“, „Neroli Portofino“, „Noir“ ir „White Patchouli“ – pristatymas. Jame savo grožiu viena kitą lenkė stilingiausios sostinės (ir ne tik) damos.

Jų palydovai taip pat pasidabino kostiumais, kaklaraiščiais ar varlytėmis. O štai dizaineris Juozas Statkevičius nusprendė sulaužyti visus renginiui iškeltus aprangos kodus (buvo prašyta pasipuošti vakarine suknele ir eilute – aut.past.) ir pasirodė nelyginant maištaujantis paauglys. Žinoma, žila, nauja stiliaus detale virtusi barzda išdavė, kad jis – toli gražu brandos amžių peraugęs vyras.

Savo naują žilų plaukų šukuoseną dizaineris paslėpė po beisbolo kepuraite, ant nugaros pūpsojo ryškiai oranžinė kuprinė, o kulkšnių nesiekiančias kelnes jis suveržė spalvotu diržu. Ir jo apavas buvo adekvatus aprangai – sportbačiai.

Pasirodo, Juozas Statkevičius į kvepalų  pristatymą užsuko tik trumpam, nes skubėjo į netoli, Lietuvos nacionaliniame dramos teatre, vykusį Gintaro Varno režisuotą spektaklį „Bakchantės“, kuriam dizaineris kūrė kostiumus.

Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas