Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Jūros gėrybes dievinanti verslininkė Alesia Litvinionok prisipažino negalinti atsispirti ir keptiems spirgučiams

Verslininkė, kulinarinių recenzijų autorė Alesia Litvinionok penktadienio vakarą kartu su pramogų pasaulio bei verslo atstovais lauko bare „California OPEN“ mėgavosi šviežiomis austrėmis: tokiu būdu buvo paminėta šiltojo sezono pradžia. „Man labai patinka austrės, nepažįstu žmonių, kurie jų nemėgtų!“ – šypsojosi Alesia, į renginį atvykusi kartu su širdies draugu verslininku Romualdu Mačiuliu.
Alesia Litvinionok
Alesia Litvinionok / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Man austrės – bene pats skaniausias maistas, puikiai tinkantis maloniam laiko praleidimui ir pasimėgavimui. Pati nepažįstu tokių, bet esu girdėjusi, kad kai kurie žmonės tiesiog negali jų valgyti – bjaurisi. Ką aš galiu pasakyti – belieka palinkėti jiems kažkaip jas pamėgti!“ – juokėsi A.Litvinionok.

Įvairių virtuvių maisto ragavusi Alesia teigė, kad negali atsispirti jūros gėrybėms, tačiau, anot jos, tikrai šviežiomis ir gardžiai paruoštomis jūros gėrybėmis galima pasimėgauti tik užsienyje.

„Visos jūros gėrybės man – labai skanu, svarbiausia, kad jos būtų šviežios. Lietuvoje pakankamai sudėtinga kada tik panorėjus gauti tikrai šviežių jūros gėrybių, todėl išvykusi į užsienį stengiuosi jomis pasimėgauti iki soties. Labai mėgstu žuvį, karališkas krevetes. Na, ir pirmoje vietoje, žinoma, kad austrės“, – vėl neabejojo Alesia.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Alesia Litvinionok ir Romualdas Mačiulis
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Alesia Litvinionok ir Romualdas Mačiulis

Vis dėlto moteris prisipažino, kad mėgsta ne tik itin gurmanišką maistą, o ir paprastus lietuviškus patiekalus. Ji tikino, kad jeigu ne tos nelemtos kalorijos, paprasčiausi kepinti spirgučiai ant jos stalo puikuotųsi kone kasdien.

„Kai tik apsigyvenau Lietuvoje, beprotiškai mėgau vėdarus! Baltarusijoje juk irgi labai daug patiekalų gaminama būtent iš bulvių. Taip pat dievinu keptus šoninės spirgučius, bet dabar stengiuosi labiau rūpintis figūra, todėl kartais tenka jų atsisakyti. Jeigu ne kalorijos, tai būtų vienas mėgstamiausių mano valgių“, – juokėsi Alesia.

„Apskritai laikausi tokio požiūrio, kad jeigu žmogus beprotiškai užsimano vieno ar kito maisto, turėtų pamiršti dietą ir leisti sau pasimėgauti tuo maistu. Jeigu aš pati „mirtinai“ kažko užsimanau, tarkim, kad ir tų pačių cepelinų – imu ir pasilepinu jais“, – pridūrė ji.

Tuo tarpu tame pačiame renginyje apsilankiusi modelis Simona Starkutė teigė, kad austrių visiškai nemėgsta, o kur kas mieliau mėgaujasi keptomis bulvėmis su kefyru.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Austrės

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos