Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jūros šventėje – mero Vytauto Grubliausko padėkos vakaras

Šeštadienio vakarą, Jūros šventei įsisiūbavus, uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas Klaipėdos senamiestyje surenė padėkos vakarą. Išskirtiniai svečiai į vakarėlį galėjo patekti tik turėdami galimybių pasą. Žiniasklaidos atstovai į vakarą nebuvo kviečiami.
Vytautas Grubliauskas su žmona Inga, Antanas ir Daina Bosai
Vytautas Grubliauskas su žmona Inga / Organizatorių nuotr.

Tradiciškai per Jūros šventę Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas sukvietė šventės draugus ir rėmėjus į padėkos vakarą. Visi svečiai, kaip ir tikėtasi išpildė mero pageidavimą: turėjo galimybių pasus.

„Vienas pačių ryškiausių renginių, kuriame tvyravo ne tik gera nuotaika, bet ir pasitikėjimas. Klaipėda – egzaminą išlaikė“, – išplatintame pranešime cituojamas Klaipėdos meras.

Organizatorių nuotr./Daina ir Antanas Bosai Klaipėdos mero padėkos vakare
Organizatorių nuotr./Daina ir Antanas Bosai Klaipėdos mero padėkos vakare

Žurnalistai į vakarėlį nebuvo kviečiami, tik renginiui įsibėgėjus buvo išplatintos nuotraukos. Jose matoma, kad sulaukta nemažai garbingų svečių – uosto kompanijų vadovų, Klaipėdos universitetinės ligoninės vyriausiasis gydytojas Vinsas Jonušinis, legendinės „Žuvėdros“ vadovai Skaistutė ir Romaldas Idzelevičiai, verslininkai Daina ir Antanas Bosai, vietos politikai.

Penktadienio rytą pro Klaipėdos uosto vartus įplaukė ir visi didieji burlaiviai – 5 A klasės ir 6 B klasės burlaiviai. „Baltic Regatta “ 2021 jau rytoj startuoja iš kruizinių laivų terminalo. Išvakarėse, kaip įprasta Mero padėkos vakare, regatos kapitonams ir komandos nariams iš užsienio valstybių buvo linkima: „vėjo, vėjo, vėjo“!

Iš viso Klaipėdos krantines papuošė 22 burlaiviai, tačiau dėl įtemptos Covid-19 situacijos burlaivių lankymas uždraustas. Tarp tokių Klaipėdos kursą pasirinkusių laivų – didžiausias uosto svečias – burlaivis iš „Gulden Leeuw“ iš Olandijos, „Fryderyk Chopin“ (Lenkija), „Baltic Beauty“ (Lenkija), „Pogoria“ (Lenkija), „Standart“ (Rusija, Sankt Peterburgas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas