Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 15

Justės Žičkutės mergvakaris Palangoje: nuo linksmybių klube iki jautraus mamos laiško ir ašarų

Laidų vedėja, tinklalaidės „Žičkutė kalbina“ kūrėja Justė Žičkutė atšventė savo mergvakarį Palangoje. Jame – visas veiklų spektras – nuo iškylos kopose, vakarienės restorane, apsilankymo garsiame klube iki jaukaus pasibuvimo draugių ratelyje, kvėpavimo pratimų ir kruasanų su kava ryte.
Justės Žičkutės mergvakario akimirkos
Justės Žičkutės mergvakario akimirkos / Asmeninio archyvo nuotr.

Mergvakarį atšventusi Justė Žičkutė atvira – nesitikėjo, kad bus taip gerai. Portalui Žmonės.lt sutikusi papasakoti savo vienos gražiausių švenčių detales, tinklalaidės „Žičkutė kalbina“ kūrėja buvo itin gerai nusiteikusi ir jau spėjusi išgyventi įspūdžius.

„Neturėjau labai didelių lūkesčių, bet mane beprotiškai nustebino pirmiausiai tas, kad draugės puikiai sutarė tarpusavyje. Buvo aštuonios skirtingos merginos, ne visos pažinojo viena kitą, svarsčiau, ar bus joms apie ką kalbėti, bet, man atrodo, kad organizavimo laikotarpyje jos taip susibičiuliavo, kad ta draugystė virto gražiausia dovana. Nors, prieš sudedant jas į vieną grupę prašiau vieno – nesusipjauti“, – portalui Žmonės.lt juokaudama sakė J.Žičkutė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas