Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Justina Partikė pristatė naują mylimąjį – pasakė, kas juos sujungė: „Dėkoju likimui“

Nuomonės formuotoja, grožio specialistė ir dainininkė Justina Partikė džiaugiasi ne tik neseniai atrastu nauju užsiėmimu – važinėjimu motociklu, bet ir nauja meile. Būtent šis hobis ją sujungė su mylimuoju, su kuriuo gegužės pabaigoje nufilmavo jausmingą vaizdo įrašą, kuriame jiedu stovi apsikabinę prie motociklų. Tuomet Justina pakurstė kalbas apie tai, kad jos širdis vėl užimta, o dabar pagaliau praskleidė paslapties šydą ir supažindino su vaikinu.
Justina Partikė su mylimuoju
Justina Partikė su mylimuoju / Socialinių tinklų nuotr.

Justina Partikė džiaugiasi gyvenimo permainomis - įgyvendino seną svajonę išsilaikyti motociklo vairuotojo teises, o dabar pristato ir naują mylimąjį.

Kalbas apie tai, kad jos širdis vėl užimta ji pakurstė dar gegužės pabaigoje, kuomet savo socialinių tinklų paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame moteris apsikabinusi mįslingą vyriškį, o juos suda matociklai.

Socialinių tinklų nuotr./Justina Partikė
Socialinių tinklų nuotr./Justina Partikė

Neilgai trukus smalsavusiems savo gerbėjams J.Partikė patvirtino, kad vaizdo įraše matomas vyras – jos mylimasis. Justina sureagavo į kai kurių moterų replikas, kad santykiai užmegzti greitai.

„Jos nesupranta, kad gyvenimas tęsiasi… Kad kažkam išėjus ,ateina naujas žmogus su laiku… O kaip kitaip rast tą žmogų, jei nerizikuojant? Ir aplamai lyg naujiena būtų….Seniai viskas aišku“, – rašė ji.

🏍️🖤❤️MY LOVE❤️🖤🏍️

Posted by Justina Partike on 2024 m. gegužės 19 d., sekmadienis

Praėjus porai mėnesių nuo minėto įrašo, J.Partikė savo sekėjams pagaliau pristatė mylimąjį. Justina atviravo, kad su savo išrinktuoju laiką leidžia jau du mėnesius. Taip pat smalsuoliams atskleidė ir širdies draugo vardą. Įrašu J.Partikė sutiko pasidalinti ir su Žmonės.lt skaitytojais.

„Ir jau 19 diena išmušė… Šiandien lygiai 2 mėnesiai, kai jis atėjo į mano gyvenimą ir jį atsinešė daugybę švelnumo, meilės ir pripildė mano veidą plačia šypsena. Ko man taip trūko… Garsus juokas mano kasdienybė net kai jo ir nėr šalia. Pripildė mane vidinės ramybės – aš TOKIA RAMI viduje, kad nepamenu, kada man nekilo klausimų ar abejonių… Aš galiu būt SAVIMI ir jaustis reikalinga. Tiesiog esu makasimaliai atsipalaidavusi. Be jokių mąstymų, kas kaip ir kodėl…

Asmeninio archyvo nuotr./Justina Partikė
Asmeninio archyvo nuotr./Justina Partikė

Labai rimtas, švelnus, beproto vyriškas, begalo linksmas, sarkastiškas, rūpestingas, padedantis ir mylintis… Plius mus vienija mano nauja aistra, jam sena – motociklai. Ačiū, kad man tapai ne tik mylimu žmogum, užuovėja, kurioje pirmą kartą tokia jaučiuos saugi, bet ir geriausiu draugu! Kuriam galiu pasakot viską ir kuris išklausys, kuris patars… Kuris kai reikės apsikabins ar kartu iš visų plaučių pasijuoks. Bet su juo – JUOKO pilni namai. Galim kalbėt iki kol prašvis… Ir be jokių baimių ar galvojimų, ką pasakyt. Atrodo, jau daugybę metų žinau jį... Man tiesiog gera su šiuo žmogumi… Ir dėkoju likimui, kad man jį atsiuntė tada, kada man labai reikėjo to saugumo jausmo ir begalinio rūpesčio. VYGANDAS“, – rašė J.Partikė.

Ir jau 19d išmušė… Šiandien lygiai 2mėn kai jis atėjo į mano gyvenimą ir jį atsinešė daugybe švelnumo,meilės ir pripildė...

Posted by Justina Partike on Tuesday, June 18, 2024

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius