Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justina Partikė surengė mylimajam absoliučiai netikėtą staigmeną: „Turim tai pirmą kartą“

Nuomonės formuotoja, grožio specialistė ir dainininkė Justina Partikė gerbėjus vis stebina naujais iššūkiais sau. Motociklo teisės išsilaikiusi moteris nepailso ir nusprendė tapti kapitone. O kol laikosi teises – ji surengė netikėtą staigmeną ant vandens savo mylimajam Vygantui.
Justina Partikė su mylimuoju
Justina Partikė su mylimuoju / Socialinių tinklų nuotr.

Justina Partikė savo instagrame dalijo romantiškomis akimirkomis iš laivo-namo, kur ji pozavo su savo mylimuoju Vygandu. Moteris sekėjams atskleidė, kad savo širdies draugai keturių mėnesių draugystės proga surengė netikėtą staigmeną ant vandens.

„Kas nors sustabdykite laiką. 4 mėnesiai, kai žmogus atėjo ir apgaubė mane rūpesčiu, meile ir dideliu saugumu. Visada mes tarp žmonių. Vaikai… Jei ne mano brangenybės tada – draugai…

O kada nors ar turėjom laiką sau? Dabar turim – pirmą kartą! Ir šia proga sugalvojau absoliučiai netikėta staigmeną! Namas ant vandens, kuriame nereikia jokių laivavedžio teisių. Dar nemačiau jo tokio laimingo… Šita staigmena yra kažkas wow.

Rašau sedėdama prie kopų name-laive ir tiesiog degu laime turėdama ramybę širdy ir matydama pasakišką naktinį dangų. AŠ LAIMINGA!

Sveiki vaikai, ramybė širdy ir mylinčios rankos, kurios visada apkabina. Aš saugi. Linkiu kiekvienam Jūsų pajausti tą laimę, tą ramybę ir meilę.
Apkabinu visus“, – rašė Justina Partikė.

Kiek anksčiau Justina atskleidė, kad ir pati planuoja laikyti laivavedžio teises. Instagrame grožio specialistė rašė, kad tapti laivo kapitone – jos nauja svajone.

„Radau senas nuotraukas iš Turkijos jachtoje… Tada net nebūčiau pagalvojus, kad ateityje išsilaikysiu A kategoriją ir motociklas bus neatsiejama dalis mano gyvenime. Ir, kad praėjus vos keliems mėnesiams po motociklo teisių išsilaikymo aš nuspręsiu, kad noriu važiuot ne tik žeme, bet plaukti ir plačiaisiais vandenynais.
Taip, kad greitai būsiu ne tik baikerė/motociklininkė, bet ir kapitonė, kuri su laivavedybos teisėm galės plaukiot ne tik Lietuvos vandenimis, bet ir po visą pasaulį.

Gyvenam tik vieną kartą, tad jei turim siekių – siekim jų, nes gyvenimas tik vienas ir jis labai greit bėga. O kas čia žino…Gal kažkada užsispirsiu užkariaut ir dangų“, – rašė socialinių tinklų žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito