Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
03 05

K.Brazauskienė – apie Rusijos komiko šou jos viešbutyje: „Prie ruso gyvenau 50 metų ir nenugaišau“

Vilniuje organizuojamas rusų komiko Aleksandro Nezlobino pasirodymas. Pastarasis dar 2016 metais režisavo filmą „Ženych“ (liet. „Jaunikis“), kuriame išreiškė palaikymą Rusijos įvykdytai Krymo aneksijai. Koncertas iš pradžių turėjo vykti Vilniaus lenkų kultūros namuose, tačiau galiausiai šiems atsisakius priimti komiką, pagalbos ranką ištiesė Kristinai Brazauskienei priklausantis viešbutis „Vilnius Park Plaza Hotel“. Portalui Žmonės.lt susisiekus su pačia Kristina, jos reakcija nustebino.
Kristina Brazauskienė
Kristina Brazauskienė / BNS Foto nuotr.

Rusų komedianto N.Nezlobino pasirodymas Vilniuje turėjo įvykti kovo 5 dieną Vilniaus lenkų kultūros namuose. Tačiau galiausiai buvo pakeista ne tik pasirodymo data, bet ir lokacija.

„Brangus žiūrove, iš visos širdies atsiprašau Jūsų, tačiau turiu nukelti savo pasirodymą į kitą datą – kovo 9 d. Prieš išvykstant į Vilnių buvau papildomai tikrinamas oro uoste, tad mano lėktuvas išskrido be manęs… Labai tikiuosi Jūsų supratingumo ir tikiuosi, kad niekas nebesukliudys man pamatyti Jus kovo 9 d. – labai laukiu susitikimo! Pažadu – smagiai ir turiningai praleisime laiką, kartu linksmai pasijuoksime ir iš šios situacijos. Kiekvienam atėjusiam – nuotrauka ir autografas kaip suvenyras – garantuoti. Laukiu Jūsų kovo 9 dieną 18.00 val. Vilnius Park Plaza Hotel (buvęs Crowne Plaza Vilnius), M.K.Čiurlionio 84. Jūsų Nezlobinas“, – skelbiama Bilietai.lt puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas