Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

K.Krysko ir I.Martinkėnaitė – apie „69 danguje“ skandalus ir kategorišką N.Pareigytės sprendimą

Legendinė grupė „69 Danguje“ trečiadienio vakarą pristatė filmą „69 išpažintis“, kuriame, kaip skelbiama, papasakotos net pačios skandalingiausios grupės gyvavimo istorijos bei praskleistas šydas, ar iš tiesų buvo kuriami skandalai ir kaip tai galėjo paveikti grupės karjerą.
Karina Krysko ir Ingrida Martinkėnaitė
Karina Krysko ir Ingrida Martinkėnaitė / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Trečiadienį vykusi filmo premjera sutraukė būrį žinomų žmonių. Į premjerą atvykusios grupės narės Karina Krysko ir Ingrida Martinkėnaitė portalui Žmonės.lt sakė, kad specialiai jų grupei jokie skandalai nebuvo kuriami. Anaiptol, merginos visada stengėsi juos užglaistyti.

Raktas į sėkmę – darbas

Paprašius pasidalinti, kas nulėmė šios grupės sėkmę ir ilgaamžiškumą, Ingrida buvo labai atvira. „Darbas. Tai vienintelis atsakymas į šį klausimą. Dirbti, dirbti ir dar daugiau dirbti – būtent tai atneša sėkmę ir rezultatą. Mūsų pradžia tikrai buvo sunki. Morališkai mums buvo sunku.

Žinoma, jautėme pakilimą, bumą, turėjome labai daug ambicijų. Viską darėme ne todėl, kad išpopuliarėtume, o todėl, kad labai norėjome. Daug dirbome net nemokamai – dalyvavome įvairiose fotosesijoje, filmavimuose. Mums tikrai buvo viskas labai įdomu“, – atviravo Ingrida Martinkėnaitė.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera

Merginos sutartinai tvirtino, kad šiais laikais išpopuliarėti – gerokai lengviau, mat jaunimas turi visas galimybes: „Dabar mes turime socialinius tinklus, instagramą, naujienų portalus – kai pradėjome karjerą, žinutės apie muziką pasirodydavo žurnaluose, todėl ir to populiarumo sulaukti nebuvo taip paprasta.“

Taip pat skaitykite: E.Bžeskas – atvirai: kodėl jo nebuvo „69 danguje“ filmo premjeroje ir už ką atsiprašo grupės gerbėjų

Ingrida ir Karina prisiminė lūžį, kai suprato, jog yra populiarios – jos sako, kad tai įvyko tada, kai nuvyko į vieno miesto šventę ir po koncerto kone valandą dalijo autografus ir fotografavosi su gerbėjais. „Tais laikais mes daug važinėjome po įvairias vasaros fiestas, vasaros šventes ir ten pastebėjome, kad tikrai esame atpažįstamos.

Autografų žmonės norėjo visur – ir ant krūtinės, ir ant rankų, ir ant kojų. Mes net dovanų gaudavome, laukdavome naujienų apie save žurnaluose, o mergaitės, mūsų gerbėjos, darydavo katalogus su mūsų nuotraukomis ir aprašymais. Tikrai įdomūs laikai buvo“, – pritariamai pasakojo abi grupės narės.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Filmo „69 IŠPAŽINTIS“ premjera

Filme – meilės trikampio skandalas

Ir nors dainininkės sutartinai tvirtina, kad vienintelis raktas į sėkmę – darbas, tačiau pritaria, jog būta ir skandalų, kurie taip pat jų karjerą pakylėjo. Vis tik atskleidžia – specialiai jų niekas niekada nekūrė: „Mes jų nekūrėme specialiai. Mes juos bandėme glaistyti, išsisukti iš jų. Nemėgo ši grupė niekada skandalų, bet jei ir buvo keli, tai tikrai labai ryškūs. Vienas ryškiausių, žinoma, meilės trikampis“, – juokėsi Karina ir pridūrė, kad filme pirmą kartą apie tai, nors ir ne itin atvirai, tačiau prabyla.

Jai pritarė Ingrida sakydama, kad skandalų bus visada ten, kur suksis gražios ir sėkmingos moterys.

Skatino Nijolę kurti solinę karjerą

Į kino teatre vykusią premjerą turėjo atvykti ir vienintele grupės „69 danguje“ nare likusi Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, visgi ji dar iki premjeros pranešė, kad neatvyks dėl ligos.

Savo ruožtu naują grupę „Šeškės“ kartu su Goda Alijeva įkūrusios Ingrida ir Karina nebuvo linkusios daugžodžiauti apie Nijolės sprendimą pasukti į solinę karjerą, tačiau pabrėžė, kad bet kokį jos sprendimą gerbia: „Ji pasirinko kitą kelią ir juo eina. Ar mums skausminga? Dabar jau ne, nes dvejus metus žinojome, kad ji nori išeiti, kad nori siekti sėkmės solinėje karjeroje, mes niekada netrukdėme.

Anaiptol – skatinome, tačiau tikrai tikėjomės, kad viską pavyks suderinti su grupės veikla. Vis tik jos pasirinkimas buvo kategoriškas.“

Pasiteiravus, ar merginos su Nijole palaiko ryšį, atsakymas buvo lakoniškas: „Taip, tačiau tiek, kiek reikia.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi