Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Krysko su sūnumi įsiamžino kalėdinėje fotosesijoje: nuotraukas dovanos močiutėms

Artėjant Kalėdoms, jau bene kiekvienas spėjome susimąstyti apie dovanas savo artimiesiems ir draugams. Štai dainininkė Karina Krysko (40) šiais metais giminaičiams sugalvojo padovanoti nuotraukų knygą. O kad joje esančios fotografijos džiugintų širdį, suorganizavo šventinę savo ir sūnaus Majaus fotosesiją.
Karina Krysko su sūnumi Majumi
Karina Krysko su sūnumi Majumi / Do&An fotografija nuotr.

Karina Krysko jaukiomis savo ir sūnaus nuotraukomis sutiko pasidalyti ir su portalo 15min skaitytojais. Ji taip pat atskleidė, kad tokio tipo fotosesiją turėjo pirmą kartą, o idėja kilo renkant fotografijas sūnaus šventei.

„Ruošdamasi Majaus gimtadieniui, renku nuotraukas nuo jo gimimo iki tų metų. Kiekvienais metais ruošiausi atsispausdinti jas ir padaryti fotoknygą ar pasikabinti namuose. Tai jau dešimt metų vis žadu, tačiau dar neįvykdau – turiu vos kelias, kurias galima paimti ir pačiupinėti.

Šiais metais pagaliau pasiryžau ir pagalvojau, kad fotoknyga bus puiki dovana ir man, ir Majui, ir močiutėms“, – 15min pasakojo atlikėja.

Karina teigia, kad daug smagių akimirkų yra įamžinta ne tokiose kokybiškose fotografijose, darytose namų sąlygomis. Dabar ji džiaugiasi, kad pasitaikė galimybė suorganizuoti kokybišką profesionalią fotosesiją: „Nuotraukos iš jos papuoš fotoknygą gražiais vaizdais.“

Fotosesijos nuotraukos – galerijoje:

Net ir atlikėjos sūnus Majus, kaip pati teigia, jau po truputį ima priprasti prie fotoaparatų blyksčių. Kaip pasakoja Karina, jis, paprašytas nusišypsoti nuotraukai, automatiškai ima pozuoti, nebijo.

„Anksčiau reikėdavo ilgai prašyti, kol jis išlauždavo kokią pozą ar šypsnį, o dabar jau jis žino, ką daryti.

Ši fotosesija praėjo itin greitai, net nespėjome apšilti. Majus tiesiog žaisdamas pasifotografavo, jam patiko“, – kalbėdama su 15min juokėsi dainininkė.

Fotosesijoje pašnekovės vyras, atlikėjas Jeronimas Milius nedalyvavo, nes ji pagal idėją buvo skirta specialiai mamai ir sūnui.

„Mes turime nuotraukų trise iš senesnių laikų, vasarą. Bet juk dar ne vakar, bus jų nemažai ateityje“, – šypsojosi K.Krysko.

Nors ir fotosesijas Karina įvardija kaip darbą, tačiau žino, kad nuotraukos turės didelę vertę ateityje, todėl pasiryžta.

Prakalbus apie Kalėdas, pašnekovė pastebėjo, kad oras jau darosi niūrus, tad ji svarsto namus šventinėmis dekoracijomis padabinti anksčiau.

Do&An fotografija nuotr./Karina Krysko su sūnumi Majumi
Do&An fotografija nuotr./Karina Krysko su sūnumi Majumi

„Galvojame greitu metu pasipuošti eglutę. O šiaip nuotaikos yra darbingos, kaip ir kiekvienais metais tokiu laikotarpiu, na, tik pernai buvo kitaip, keisčiau, dėl karantino.

Kalėdų švenčių su artimaisiais tikrai laukiam. Kalėdų, dovanų, skanaus maisto ir susitikimų bei gero laiko kartu“, – tęsė K.Krysko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas