Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Meschino nustebino po gimdymo per dvi savaites pakitusia figūra: „Neįtikėtina, ką gali moters kūnas“

Prabėgus vos dviem savaitėms nuo gimdymo, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino pasidalijo kadru, kuriame matosi ypač greitai įvykę jos kūno pokyčiai. Mergina negalėjo atsistebėti, kaip greitai keičiasi moters kūnas.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Asmeninio albumo nuotr.

Daug palaikymo sulaukusiu kadru K.Meschino pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Laikau savo lėlytę ant rankų ir dar niekaip negaliu suprasti, kad čia mano vaikutis ir kad ji ir mano per 9 mėnesius draugeliu tapęs pilvas turėjo kažką bendro. Neįtikėtina, ką gali moters kūnas. Be išsitampiusios odos ir pigmentinės linijos, tikrai negaliu patikėti, kaip per dvi savaites atsistatė kūnas! Aišku, skausmai ir kraujas vis dar kasdienybė, bet kasdien vis geriau“, – rašė žvaigždė.

Po įrašu – daugybė komplimentų, skirtų K.Meschino. „Manau, daug moterų tau gali pavydėti! Kūnas atrodo nerealiai!“, – rašoma prie socialinių tinklų žvaigždės kadro.

15min primena, kad K.Meschino ir reperį Dominyką Ježerį-OG Version gandrai aplankė sausio 7 dieną. Dukters Karolina susilaukė Vilniaus gimdymo namuose, kur jai buvo atlikta cezario pjūvio operacija. Mergaitę pora pavadino Isabelle.

Žinia dėl mergaitės vardo K.Meschino pasidalijo socialinio tinklo paskyroje. Čia ji taip pat atskleidė, koks naujagimės ūgis ir svoris.

„2021-01-07. Isabelle Meschino Ježerys. 3720 g 58 cm“, – socialiniame tinkle atskleidė K.Meschino.

Apie nėštumą Karolina pranešė dar liepos mėnesį savo socialinio tinklo paskyroje. Mergina neslėpė, kad jį bandė kurį laiką slėpti, tačiau yla greitai išlindo iš maišo, o ir pasidalinti dideliu džiaugsmu norėjosi su kitais.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą“, – rašė K.Meschino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas