Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Ką Oskaras Koršunovas ir Jazzu veikė vienoje valtyje?

Sutikite, įmantrius patiekalus ruošti plaukiant valtimi sudėtinga. Tačiau TV6 laidos „Virtuvės mitų griovėjai“ vyrukai – Marčius, Ali ir Alfas – į pagalbą pasikvietę dainininkę Jazzu ir režisierių Oskarą Koršunovą šį mitą sugriovė.
Oskaras Koršunovas ir Jazzu
Oskaras Koršunovas ir Jazzu / TV6 nuotr.

Įvairių šalių teatro gerbėjus originaliais sprendimais stebinantis O.Koršunovas buvo apstulbintas kulinarų išmone. Anot jo, tokia iškyla ant vandens puikiai tinka žvejams, o Jazzu sakė, kad tai gera pramoga romantikos pasiilgusiems įsimylėjėliams.

Kaip visada vyrukai mitus griovė ir virtuvėje. Joje subyrėjo stereotipas, jog šaltibarščiai – kaimietiškas patiekalas. Rausvą šaltsriubę ruošė Inga Stumbrienė. Moteris juokavo, kad šaltibarščių spalva puikiai dera prie jos garderobo.

Jau šį šeštadienį, gegužės 28-ąją, sužinosite, ką laidos kulinarai gamino valtyje. Ar režisierius vis dar gamina iš Agnės Jagelavičiūtės kulinarinės knygos? Ir ką labiausiai mėgsta valgyti Jazzu? 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos