Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kalpokaitė: didesnės krizės, nei man buvo, jau nebus

Šį antradienį – ypatinga LNK „Gyvenimo pagal moteris“ laida, kurioje įdomiausi jau kitą savaitę LNK eteryje startuosiančio ketvirtojo „Nekviestos meilės“ sezono momentai ir pažintys su jau pamiltomis bei naujomis serialo žvaigždėmis.
Larisa Kalpokaitė
Larisa Kalpokaitė / Valdo Kopūsto/Scanpix nuotr.

Pirmoji savo paslaptis laidai „Gyvenimas pagal moteris“ patikės Larisa Kalpokaitė. Jos kuriama Angelina Baronienė tapo tarsi serialo simboliu, vienu svarbiausių personažų. Tačiau nedaug kas žino, kad dabar visų liaupsinama ir dievinama aktorė išgyveno ir visai kitokius laikus.

Laikus, kai tekdavo skaičiuoti paskutinius centus, kai ji su vyru džiovino juodą duodą ir ištisus mėnesius valgydavo vien bulves. Taigi šie sunkūs laikai, Larisai Kalpokaitei nebaisūs, nes ji tiki – didesnės krizės nei buvo, jau nebus.

Pokalbis su populiaria aktore apie asmeninį gyvenimą, jausmus ir žinoma svarbiausius jos karjeros etapus – Larisos darbų sąraše ne tik „Nekviesta meilė“, bet ir situacijų šou „Laba diena“.

Antrąją laidos heroję puikiai prisimena „Dviračio šou“ gerbėjai. Net ketverius metus Kristina Savickytė - Damanskienė vedė populiariąją laidą, o dabar ji sugrįžta į „Nekviestą meilę“ ir iškart taps viena pagrindinių serialo aktorių. Tie, kas sekė Kristinos karjerą žino: režisieriai jai dažnai patiki seksualios viliokės vaidmenis. Taigi, ar Kristinos pasirodymas „Nekviestoje meilėje“ reiškia, kad nuo šiol jausmų čia bus dar daugiau?

„Gyvenimas pagal moteris“ – antradienį 20. 30 val. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas