Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolina Meschino pademonstravo naują tatuiruotę: ši – pati mėgstamiausia

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino savo sekėjams pristatė naują tatuiruotę. Jau ne vieną užrašą ir piešinį ant kūno turinti „influencerė“ pranešė, kad tai jos mėgstamiausia iki šiol turėta tatuiruotė. Panašu, kad dėl to jai pritaria ir sekėjai.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Aleksandr Leonov nuotr.

Naująją tatuiruotę Karolina Meschino pasauliui pristatė savo instagramo paskyroje.

„Mano nauja mėgstamiausia tatuiruotė“, – šalia kadro rašo soc. tinklų žvaigždė. Panašu, kad reakcijų skaičiumi jai pritaria ir sekėjai.

Tatuiruotę sudaro užrašas – jųdviejų su Dominyku Ježeriu-OG Version dukros Isabelle vardas – ir širdelė.

15min primena, dukra porai gimė šių metų pradžioje o žinia dėl mergaitės vardo K.Meschino pasidalijo socialinio tinklo paskyroje. Čia ji taip pat atskleidė, koks naujagimės ūgis ir svoris.

„2021-01-07. Isabelle Meschino Ježerys. 3720 g 58 cm“, – socialiniame tinkle atskleidė K.Meschino.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą“, – anksčiau rašė K.Meschino.

Karolina su Dominyku draugavo maždaug nuo 2020-ųjų pradžios, kai ir pasklido pirmosios kalbos, jog jiedu – pora. Po didelio dėmesio sulaukusios santykių pradžios juodu apsigyveno kartu Vilniuje, o vėliau įsigijo pirmus bendrus namus.

Metų pabaiga porai taip pat buvo labai ypatinga. Pasauliui dėl karantino pandemijos užsidarius, pirmagimės dar tik belaukusi pora Kalėdas sutiko tik dviese. Nuo gerbėjų neslėpusi liūdesio, kad teks šventes praleisti be šeimos, ji Šv. Kūčių vakarą sulaukė malonios staigmenos.

Apie sužadėtuves K.Meschino taip pat pranešė instagrame, pasidalijusi deimantu papuošto žiedo nuotrauka. Visgi dideles vestuves pora planuoja iškelti vėliau, o iki tol ruošiasi meilę įprasminti oficialiai įteisintais santykiais.

Karolina yra pasakojusi svajojanti apie itin privačias vestuves prie jūros arba Italijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas