Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Katažina Zvonkuvienė su dvynukais ir sese atostogavo Egipte: „Pasyvaus poilsio su vaikais nebūna“

Iš atostogų Egipte ką tik grįžusi Katažina Zvonkuvienė su 15min pasidalino mielomis kelionės akimirkomis. Į kelionę Katažina vyko su vaikais ir seserimi Alicija, o atostogos buvo gimtadienio staigmena, kurią Katažina surengė sesei. 
Katažinos Zvonkuvienės atostogos Egipte
Katažinos Zvonkuvienės atostogos Egipte / Asmeninio albumo nuotr.

Su vaikais atostogauti į užsienį Katažina vyksta jau antrą kartą. Pirma dvynukų kelionė buvo gegužės mėnesį. Tąkart Katažina ir Deivydas Zvonkai keliavo į Turkiją.

Egiptą atostogoms atlikėja pasirinko neatsitiktinai – dėl palankių oro sąlygų. „Norėjome viešbučio, kuriame būtų viskas įskaičiuota ir niekuo nereikėtų rūpintis. Galų gale, šį laikotarpį pasirinkome todėl, kad tuo metu vyko mokinių atostogos, o mano sesė yra mokytoja“, – pasakojo Katažina. Šįkart į kelionę ji su vaikais leidosi be Deivydo Zvonkaus, kurį Lietuvoje užlaikė karštas darbymetis.

TAIP PAT SKAITYKITE: D.Zvonkui – 40: apie Katažiną, L.Mažylį, G.Kildišienę ir metų žmogų – robotą

Asmeninio albumo nuotr. /Katažinos Zvonkuvienės atostogos Egipte
Asmeninio albumo nuotr. /Katažinos Zvonkuvienės atostogos Egipte

Pasak dainininkės, apie tai, kad su vaikais keliauti yra sudėtinga, ją anksčiau yra perspėję draugai, tačiau po kelionės į Turkiją atlikėja suprato, kad tai nėra taip sunku.

„Savotišką kelioninį krikštą jau esame gavę. Antrą kartą keliauti buvo drąsiau. Deivydas dėl darbų gausos prisijungti prie mūsų negalėjo. O sesė man labai padeda su vaikais, ji – dvynukų krikšto mama“, – pasakojo K.Zvonkuvienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Katažina ir Deivydas Zvonkai su dvyniais leidosi į pirmą kelionę svetur: mėgaujasi Turkijos saule

Asmeninio albumo nuotr. /Katažinos Zvonkuvienės atostogos Egipte
Asmeninio albumo nuotr. /Katažinos Zvonkuvienės atostogos Egipte

Atostogos su vaikais, pasak atlikėjos, kardinaliai skiriasi nuo atostogų be vaikų ir, nors pažintinėms kelionėms laiko nebuvo, Katažinai dėl to širdies neskauda – Egiptą ji jau yra išnaršiusi skersai išilgai.

„Šiuo metu yra toks gyvenimo etapas, kai atostogaujame pasyviau. Bet tas pasyvumas nėra toks ryškus – su vaikais visada yra kuo užsiimti. Jie jau ropoja, nuolat juda – sėdėti, gulėti, miegoti jiems nebeįdomu. Todėl nuo ryto iki nakties esu ant kojų. Manau, kad tai buvo labai aktyvus poilsis“, – juokėsi Katažina.

Katažinos Zvonkuvienės atostogų Egipte akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius