Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Katažina Zvonkuvienė vakarėlyje virto šeicho žmona: sulaukė komplimentų net iš musulmonų

Savaitgalį atlikėjų pora Katažina Zvonkuvienė ir Deivydas Zvonkus patraukė į gimtadienio šventę. Tiesa, ne visai įprastą – muzikantai buvo pakviesti į renginį, kuriame jie turėjo virsti šeichu ir jo žmona. K.Zvonkuvienė 15min atskleidė, kas ir kaip išrinko internautų palaikymo sulaukusią jų aprangą, kaip ją įvertino pats D.Zvonkus ir dėl kokio pokšto su vyru dar teko apsitarti.
Deivydas Zvonkus, Katažina Zvonkuvienė
Deivydas Zvonkus, Katažina Zvonkuvienė / Asmeninio albumo nuotr.

Tortas, žvakės, balionai, puošni apranga – taip atrodytų turbūt kiekvienam įprastas gimtadienis. Tačiau anaiptol ne kiekviename galima sutikti Jungtinių Arabų Emyratų gyventojais persirengusius ir į vaidmenį įsijautusius Zvonkus. Būtent tokią galimybę turėjo tie, kurie buvo pakviesti į išskirtinės tematikos šventę.

„Tai buvo draugės gimtadienis, ji labai mėgsta keliauti – kiekvieną savo gimtadienį ji švenčia svetimoje šalyje. O kadangi dabar karantinas ir keliauti niekur neišeina, tą temą ji perkėlė į Lietuvą. Šventės tema buvo Emyratai, šeichai ir jų žmonos“, – 15min pasakoja Katažina.

View this post on Instagram

Šeichas ir jo antroji žmona ????????

A post shared by Katažina Zvonkuvienė (@kzvonkuviene) on

Moteris pabrėžia ir svarbią detalę – dar vasario mėnesį drauge su dalimi renginyje dalyvavusios kompanijos ji su vyru vyko į Dubajų. Taigi, ši gimtadienio šventė buvo tarsi tąsa to, kas vyko svečioje šalyje.

„Dubajaus dvelksmas mus tikrai lydėjo“, – pripažįsta ji. Tiesa, panašu, kad šis dvelksmas nulydėjo ir netiesiogine, ir tiesiogine prasmėmis – kaip atskleidžia K.Zvonkuvienė, dar vasarį iš Dubajaus ji parsivežusi išskirtinius kvepalus, kuriais per renginį nepraleido progos pasikvėpinti.

„Tiek prisikvėpinau! Paskui manęs kiti klausė, ar aš tik ne dubajiškais kvepalais pasikvėpinusi. Atsakiau, kad tikrai taip“, – juokiasi moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Asmeninio albumo nuotr./Katažina Zvonkuvienė

D.Zvonkus sulaukė daugiau komplimentų

Kadangi į gimtadienį buvo pakviesta karantino metu, pora turėjo tikrai nemažai laiko ir pasiruošti, ir į temą sureaguoti rimtai. Taigi, Katažina pasiryžo, kaip pati sako, ir pirmąjį kartą tikrai atitikti aprangos kodą nuo A iki Z.

„Į šventes ne taip ir dažnai pavyksta nuvykti, nes dažniausiai jos būna savaitgaliais, kai mes koncertuojame. O šįkart viskas taip sutapo, kad dabar tų koncertų ne ypač yra, galima sau leisti atsipalaiduoti ir pabūti su smagiomis draugų kompanijomis, smagiai praleisti laiką.

Anksčiau atrodydavo, kad tematinis vakarėlis tarsi apkrauna. Bet šįkart turėjome laiko, noro, viskas puikiai išėjo, puikiai jautėmės, nerealiai praleidome laiką“, – įspūdžiais dalijasi moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Katažina Zvonkuvienė su drauge
Asmeninio albumo nuotr./Katažina Zvonkuvienė su drauge

Nors Deivydo ir buvo paprašyta nepersitempti dėl temos, Katažina suskubo rinkti ir sau, ir vyrui aprangas.

„Nusprendžiau, kad nuomotis visus rūbus būtų truputį cirko lygis. Taigi, kai ką išsinuomojau, kai ką išsitraukiau iš savo spintos, kai ką pasiskolinau ir išėjo puikus derinys, nes pati norėjau daugiau stilizuoto, o ne autentiško derinio. O Deivydui privyniojau karolių iš savo spintelės, sau radau įvairių skarų“, – pasakoja pašnekovė.

Pasirodo, kad su Deivydui parinkta apranga buvo visiškai neprašauta – kaip sako Katažina, išskirtinėje šventėje dalyvių liaupsės buvo skirtos būtent jam.

„Visi vieni kitus gyrė, bet kiek mano Zvonkus gavo komplimentų! Jam ir vaidmuo, ir įvaizdis labai patiko. Jeigu jis pats paklausė, ar galėčiau jį nufotografuoti, tai reiškia, kad jam tikrai patiko, tai buvo aukščiausias įvertinimas, vadinasi, kad žmona tikrai neprašovė“, – juokiasi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Deivydas Zvonkus
Asmeninio albumo nuotr./Deivydas Zvonkus

Visgi JAE prabanga aprengti vaikus Zvonkai nenorėjo. Kaip savo sprendimą pagrindžia jų mama, šie dar mažiukai, tad nebuvo verta apsikrauti. Ir patiems trimečiams kilo įvairių minčių, pažvelgus į kitaip atrodančius tėvus.

„Jie keistokai į mus žiūrėjo“, – juokiasi K.Zvonkuvienė. Tačiau, rodos, kritiškas žvilgsnis buvo tik iš vaikų pusės. Visi kiti poros įvaizdį įvertino teigiamai.

„Būtų galima kritikuoti tuo atveju, jeigu būtume viską iškraipę, pradėtume save fotografuoti prikaltus prie kryžiaus ir panašiai... O kad mes persirengėme personažais ar kitų tautybių žmonėmis, tai nereiškia, kad mes negerbiame jų kultūros“, – sako Katažina ir dėkoja Dievui, kad jos ausų kritikos strėlės nepasiekė.

Zvonkų fotosesijos akimirkos – galerijoje:

Anaiptol – kitų tautybių žmonės spėjo atkreipti dėmesį į tai, kaip atlikėjai puikiai tinka lietuviškai kultūrai netradiciniai apdarai. „Pavyzdžiui, kai kurios musulmonės rašė, kad man ši apranga puikiai tinka. Man čia buvo oho“, – stebisi moteris.

Bet kokiu atveju pašnekovė pabrėžia apdarus pasirinkusi tokius, kurie jai būtų patogūs. Kadangi šeima vyko kartu su vaikais, šis klausimas buvo prioritetinis.

„Tikrai žinojau, kad neguliu apsimuturiuoti medžiagomis, man tai būtų nepatogu. Taigi, pasirinkau tą kelnių variantą, kuris atrodė kaip sijonas. Tikrai visa tai galima pritaikyti ir gyvenime. Dėl skarų nežinau – vasarą pridengti galvą ir užsidėti akinius visai pasvarstyčiau“, – sako K.Zvonkuvienė.

Asmeninio albumo nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai
Asmeninio albumo nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai

Daug kam užkliuvo ir nuotraukos, kuria Katažina pasidalijo socialiniuose tinkluose, prierašas. Čia atlikėja pranešė persirengusi ne kokia kita, o antrąja šeicho žmona.

Katažina prisipažįsta prieš paviešindama šį pokštą dar turėjusi dėl jo gerai apsitarti. „Pati klausiau vyro, ar galėčiau taip juokauti. Sakė, kad jeigu man gerai, tai jam tikrai gerai“, – Deivydo pritarimu pasidžiaugia moteris.

TAIP PAT SKAITYKITE: Katažinai Zvonkuvienei – 40: apie sunkią vaikystę, joje atrastą talentą ir kelią į televizijos ekranus

TAIP PAT SKAITYKITE: Atlikėja Katažina Zvonkuvienė atskleidė, kodėl taip stengėsi susipažinti su Deivydu Zvonkumi

15min pokalbį apie 40-metį su K.Zvonkuviene galite žiūrėti čia:

VIDEO: „Liekam namie su Elena“: 40-metį švenčianti K.Zvonkuvienė – apie naują dainą ir motinystę su ašaromis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas