Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kauno Princesė riebių žodžių nepagailėjo: į eterį plūdo keiksmažodžiai

Naujausioje projekto „Pelenė princesė“ dalyje gyvenimais apsikeitė jauna mama iš Kauno ir specialiosios priežiūros specialistė, poetė, baldų restauratorė Audronė.
„Pelenė princesė“ dalyvės
„Pelenė princesė“ dalyvės / LNK nuotr.

Dabar pagrindinė Princesės iš Kauno Karinos veikla – dukrelės auginimas. „Nors auginu, vaiką, niekada nepamirštu, kaip reikia būti moterimi. Todėl mėgstu dažytis, puoštis ir visada atrodyti gražiai“, – prisistatė Karina.

Blizgius drabužius mėgstanti tamsiaplaukė vieną blizgučiais puoštą suknelę pasiėmė ir vykdama į kaimą. „Man atrodo, reikia šitą suknelę pasiimti į kaimą ir parodyti kaimiečiams, kas yra mada“, – sakė ji.

Spėliodama, kaip gali atrodyti į jos namus atvyksianti Princesė, projekto dalyvė Audronė svarstė, kad mergina, ko gero, primins pupytę.

„Figūrytė, krūtinytė, užpakaliukas“, – vardijo Pelenė.

LNK nuotr./„Pelenė princesė“ dalyvė
LNK nuotr./„Pelenė princesė“ dalyvė

Kaunietei atvykus į kaimą, jos laukė Audronės ir jos mamos Stasės puoselėjamas ūkis.

„Mano pagrindinis darbas – individualios priežiūros darbuotoja. Rūpinuosi neįgaliaisiais, senyvais, demencija sergančiais žmonėmis. Darbas – ne iš lengvųjų“, – pasakojo Pelenė.

Fiziškai ir emociškai ypač varginantį darbą dirbanti moteris svajoja įtampą nusimesti ekstremaliais potyriais. Gerą širdį ji išlieja rašydama eiles, o menišką sielą – restauruodama senus baldus. Išmėginti šią labiau malonumą, o ne darbą primenančią veiklą Audronė pakvietė ir Kariną.

LNK nuotr./„Pelenė princesė“ dalyvė
LNK nuotr./„Pelenė princesė“ dalyvė

Nors kaimo darbai nepasirodė ypač sunkūs, iš Princesės lūpų vis išskrisdavo keiksmažodis – tai vartai neatsidarė, tai galva suskambėdavo, trinktelėjus į vazonus, tai laidas iškrisdavo iš žoliapjovės.

Kol Karina darbavosi kukliame Audronės ūkyje, ji mėgavosi pilvo šokiais, su Princesės mama. Viena kitai komplimentų negailėjusios moterys susidraugavo, o vėliau kartu netgi ėjo apsipirkti.

Kokią dovaną gavo Audronė, kodėl šypsena nepuošė Karinos veido ir kaip šalinant medžio laką galima pasidaryti manikiūrą – naujausioje projekto „Pelenė princesė“ dalyje jau LNK internetinėje televizijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas