Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kažkas bando pakišti koją“: į Lietuvą po skyrybų gyventi grįžęs Mantas Vygantas įspėja gerbėjus

Dar net nespėjęs atsigauti nuo skyrybų dramos dainininkas Mantas Vygantas susidūrė su dar viena nemalonia situacija – jo vardu pradėjo naudotis apgavikai. Atlikėjas dėl tokios situacijos įspėja gerbėjus, o portalui Žmonės.lt papasakojo ne tik apie apgavystę, bet ir apie gyvenimo permainas.
Mantas Vygantas
Mantas Vygantas / Facebook nuotr.

M.Vygantas prieš keletą dienų savo feisbuko paskyroje įspėjo gerbėjus, kad atsirado apgavikų, kurie jo vardu kuriasi anketas.

„Nei verkt, nei juoktis. Neapsigaukite, už mane vaikšto 7-ios netikros anketos ir pora puslapių. Kam tie pirštai niežti taip stipriai – nežinau, bet lazda anksčiau ar vėliau parodys antrą galą...

Būkite budrūs. Aš žmonėms sms nerašau tiesiogiai, Dievais ir tikėjimu neapsimetineju. Akcijų neskelbiu.

Visada galite parašyti man, kad informacija būtų tikslinga“, – ragino M.Vygantas.

Nei verkt nei juoktis 🤔 Neapsigaukite , už mane vaikšto 7-ios netikros anketos ir pora puslapių. Kam tie pirštai niežti...

Posted by Mantas Vygantas on 2024 m. spalio 19 d., šeštadienis

Portalui Žmonės.lt susisiekus su M.Vygantu, jis pasakojo, kad tokių anketų buvo ir anksčiau, tačiau pastaruoju metu apgavikų veikla suaktyvėjo.

„Pamačiau, jog kuriami kažkokie nauji profiliai, paimtos mano asmeninio archyvo nuotraukos, organizuojami koncertai, žmonėms tiesiogiai rašomos žinutės... Taip turbūt nutinka daugeliui viešų žmonių, bet labai apmaudu, kad bando pasinaudoti vardu ir gauti sau kažkokią naudą“, – portalui Žmonės.lt sakė M.Vygantas.

Pasak atlikėjo, finansiškai nuo tokių apgavikų jo gerbėjai nenukentėjo. Vis dėlto žinučių su klausimu, ar tai jo nauja anketa, atlikėjas sulaukė ne vienos.

„Baisu, kad žmonės gali apsigauti, kad nebūtų atliekamos kažkokios finansinės machinacijos, nebūtų padaryta žala. Aš gi žmonėms asmeniškai žinučių nerašau, turiu savo profilį, turiu savo muzikinį puslapį, kuriame pranešu apie koncertus, tačiau asmeniškai tikrai niekam nerašau. Norisi visus įspėti“, – dalijosi dainininkas.

Živilės Večiorkutės nuotr./Paskutinis Jolantos Naruševičiūtės ir Manto Vyganto koncertas Panevėžyje
Živilės Večiorkutės nuotr./Paskutinis Jolantos Naruševičiūtės ir Manto Vyganto koncertas Panevėžyje

Paklaustas, ar tokių netikrų anketų padaugėjo nuaidėjus skyrybų dramai, Mantas teigė, kad pastaruoju metu jų išties daugiau.

„Yra pasitaikę ir anksčiau viena kita, bet šiuo metu jų tikrai daugiau. Taip netikėtai 10 skirtingų anketų atsirado... Labai nemalonu“, – teigė jis.

M.Vygantas pridūrė net neįtariantis, kas galėtų tokias anketas kurti. „Gal kažkas bando pakišti koją. Piktų žmonių šiais laikais netrūksta“, – portalui Žmonės.lt sakė jis.

Anna Art Photography nuotr./Mantas Vygantas
Anna Art Photography nuotr./Mantas Vygantas

Dėl jo vardu besinaudojančių asmenų M.Vygantas sako teisinių veiksmų nesiimsiantis. Šiuo metu jam norisi tik įspėti gerbėjus.

„Manau, kad tai neužkirs kelio. Šiais laikais susikurti anketą trunka neilgai. Tai manau, kad geriausia kova – informuoti gerbėjus, kad jie pamatę netikrą anketą, apie ją praneštų feisbukui. Tikiuosi, kad niekas neužkibs ant kabliuko“, – vylėsi pašnekovas.

„Nesijaučiu padaręs klaidos“

Į Lietuvą gyventi sugrįžęs M.Vygantas portalui Žmonės.lt prakalbo ir apie tai, kaip jaučiasi po svarbių gyvenimo pokyčių. Mantas šyptelėjo – pamažu jau pradeda suvokti, kad į tėvynę sugrįžo ne atostogoms, o jau visam laikui.

„Sugrįžęs jaučiuosi labai gerai. Tiesa, kol kas vis dar labai sunku patikėti, kad sugrįžau pilnam gyvenimui, o ne atostogoms, bet tikriausiai bėgant laikui priimsiu, kad tai jau realybė. Bet labai teigiamai jaučiuosi. Seniai tą žingsnį jau reikėjo padaryti, tiesiog per tą laiką nebuvo tam tinkamos progos. Dabar, kadangi taip gyvenimas susidėjo, žvaigždės sudėliojo, kad teko išvykti, tai nesijaučiu padaręs klaidos. Džiaugiuosi“, – portalui Žmonės.lt sakė jis.

Instagram nuotr./Mantas Vygantas
Instagram nuotr./Mantas Vygantas

M.Vyganto skyrybų drama per visą Lietuvą aidėjo itin garsiai, tačiau atlikėjas skandalo įkarštyje nuo plačių komentarų susilaikė. Paklaustas, kaip jautėsi viešumoje sklandant buvusios mylimosios kaltinimams susiradus meilužę, Mantas teigė, kad besilaikantis poziityviai.

„Aš labai pozityviai laikausi, nes žinau, kur aš buvau teisus, kur aš buvau neteisus. Ir nemanau, kad yra kažkokia būtinybė kažką įrodinėti prieš visuomenę, aiškintis asmeninio gyvenimo detales. Tai asmeninis gyvenimas, ir jis turi likti asmeninis. Tačiau kiekvienas iš mūsų esame skirtingas, tas pasirenkame, kaip pateikti save prieš visuomenę, ką pasakoti, ką skelbti viešai. Man taip elgtis būtų gėda ir taip niekados nepadaryčiau. Tačiau kiek reikėjo, tiek savo poziciją išsakiau. Padėkojau už visą gyvenimą, praleistą kartu, o save net truputėlį pažeminau, sakydamas, kad aš nesu toks tobulas, angelo veido žmogus, kad visi mes darome klaidų. O čia visiems įrodinėti tikrai nenoriu“, – kalbėjo M.Vygantas.

Asmeninio albumo nuotr./Mantas Vygantas
Asmeninio albumo nuotr./Mantas Vygantas

„Per daug brangus mano gyvenime yra laikas. Mano artimieji žino, kas ir kaip yra. Jų paramą aš turiu, o toliau – einu su savo užsispyrimu, savo darbais pirmyn teisingu keliu. Tikriausiai visuomenei ir, pirmiausia, sau, įrodysiu, kad viskas yra ne taip“, – pridūrė jis.

O ar daug negatyvo ir piktų komentarų pastaruoju metu sulaukė? Mantas teigė, kad visko buvo, tačiau į neigiamus komentarus nesigilina.

„Aš labai elementariai ir paprastai elgiuosi: „Pamatau negatyvą ir į jį nesigilinu. Noriu, kad mane suptų pozityvumas, geri, teigiami žmonės, mylintys gyvenimą. Tiesiog norisi būti įvertintam ne dėl asmeninio gyvenimo, o dėl pasiektų tikslų ir muzikinių projektų“, – teigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento