Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kebabų restorano svečiai išvydo, ko nesitikėjo – Alfa vyro viliotinį

Mantas Katleris nebūtų Mantas Katleris, jei kaskart nepažertų staigmenų. Jų netrūko ir trečiadienio vakarą – kebabų restorano atidaryme, į kurį susirinko kviestiniai VIP svečiai. Jiems viliotinį padovanojo „Alfa vyras“ – Airinas Arutiunianas.
Manto Katlerio kebabų restorano atidarymas
Manto Katlerio kebabų restorano atidarymas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kone žinomiausias kebabų gerbėjas Lietuvoje Mantas Katleris išpildė vieną didžiausių svajonių – pačioje Vilniaus širdyje atidarė savo pirmąjį restoraną. Kebabų, žinoma. O pirmieji komiko ir renginių vedėjo patiekalus įvertino VIP svečiai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mantas Katleris kebabų restorano atidaryme VIP svečiams nutiesė raudoną kilimą

Nešini dovanomis pas restorano šeimininką atvyko didžiulis būrys jo bičiulių. Svečių čia laukė ne tik kebabų degustacija, bet ir erotinė staigmena. Vakaro programos pradžioje atvyko Alfa vyru prisistatantis Airinas Arutiunianas, išgarsėjęs savo prieštaringai vertinamais mokymais. Jis visų susirinkusiųjų akivaizdoje sušoko šokį su striptizo elementais.

Idėjos autorius M.Katleris po Airino Arutiuniano pasirodymo 15min sakė, kad rezultatas pranoko lūkesčius. „Mes galvojome, kaip įdomiai užbaigti atidarymo kalbą. Pagalvojau, kad moterų striptizas ne visiems patinka, o vyrų striptizas patiks visiems. Vyrai turės, ko pasimokyti, o panos – į ką pažiūrėt“, – 15min sakė Mantas.

Jis neslepia – jau seniai yra „Alfa vyro“ gerbėjas, todėl norėjo susipažinti gyvai. „Ir pamatyti visą šokį. Esu labai patenkintas. Anksčiau minėjau, kad kada nors gyvenime jį tikrai pakviesiu programai, taip jau nutiko, kad per restorano atidarymą“, – sakė M.Katleris.

„Lūkesčiai atsipirko su kaupu, tai geriausiai išleisti pinigai mano gyvenime“, – juokėsi restorano šeimininkas.

Idėja patiko ir M.Katlerio mylimajai Aistei Kabašinskaitei, kuri tapo reginio liudininkė. „Pasirodymas labai pagyvino kebabinės atidarymą. Kaip Mantas sakė, prie kebabo tik vyriškas striptizas tinka“, – įvertino Aistė.

Komplimentų negailėjo ir stilistė Austėja Jablonskytė. Anot jos, renginius dažnai lankančius svečius jau sunku nustebinti. „Labai gerai, kai žmonės daro kažką kitaip. Visko esam matę, o netikėtumas visada yra labai geras sprendimas“, – teigė Austėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne