Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keitė Arai prisiminė, kaip sulaukė skambučio iš KK2: „Galvojau, kviečia kavą nešioti“

Garsiai per visą Lietuvą nuskambėjus KK2 laidos vedėjos atrankai ir nurimus konkurso nelaimėjusių merginų aistroms, prie laidos vedėjos vairo stojo visažistė Viktorija Vaičaitė, anksčiau geriau žinoma kaip grupės „Dolce Vita“ narė.
Keitė Arai
Keitė Arai / V.Ovadnevo ir G.Žilinsko nuotr.

Mergina atvirauja, kad vardas Viktorija, kurį jai išrinko jos tėtis, tikrai neša sėkmę, nors KK2 laidos vedėjos rinkimai – pirma tokia rimta laimėta loterija jos gyvenime. Viktorija taip pat dalinosi, kad atrankai ruošėsi itin atsakingai: „Aš repetuodavau tekstus, pati darydavausi makiažą, juk esu visažistė.“

Ji taip pat neabejoja, kad sugebės suderinti darbą televizijoje su makiažo paslaugų teikimu klientėms. „Esu darbšti mergina. Visažistės darbas yra mane ištreniravęs anksti keltis, daug dirbti, stovėti ant kojų, esu pasiruošus jau ir naujam etapui“, – LNK laidoje „Šeškinės 20“ kalbėjo Keitė.

LNK nuotr./Keitė Arai
LNK nuotr./Keitė Arai

KK2 laidos vedėjas Tomas, kuris per savo karjerą KK2 laidoje turėjo šešias vedėjas, prisipažino: „Sunkiausia, kai sakinyje yra sudėti visiškai logika nesijungiantys dalykai. Tačiau jie yra reikalingi, nes yra paimti iš siužeto, kuris po pristatymo eina laidoje.“ Jo kolegė Keitė juokauja, kad Tomas yra jos „Vikipedija“.

LNK nuotr./Šeškinės 20
LNK nuotr./Šeškinės 20

Keitė prisiminė, kaip pati tapo KK2 laidos vedėja. „Atėjau į „KK2 penktadienį“ vieną kartą padainuoti, kitą kartą atėjau kaip svečias ir tada sulaukiau skambučio. Paklausė manęs, ar norėčiau dirbti LNK? Aš pagalvojau, kad geriausiu atveju čia bus laidų pertampymas, gal kavos nešiojimas. Kad kažkas man, pienburnei devyniolikmetei, siūlys vest laidą? Apie save taip gerai negalvojau. Bet taip čia atsiradau“, – dalinosi ji savo patirtimi laidoje „Šeškinės 20“.

„Šeškinės 20“ – trečiadienio vakarą 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento