Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Kelią į žvaigždes“ laimėjęs Anatolijus Oleinikas tapo tėvu: pirmagimio vardą ir lytį susapnavo žmona

Dainininkas, „Kelio į žvaigždes“ nugalėtojas Anatolijus Oleinikas su žmona Inga gyvena džiugiomis nuotaikomis. Birželio 5-ąją pasaulį išvydo pirmoji jųdviejų atžala, kuri pakeitė visą šeimos dinamiką. Portalui Žmonės.lt Anatolijus atskleidė, kad prieš gimstant vaikui gydytojų neklausė lyties ir šventai tikėjo žmonos regėtais sapnais bei vizijomis, kurios pakuždėjo net vardą.
Anatolijus Oleinikas su žmona Inga
Anatolijus Oleinikas su žmona Inga / Viganto Ovadnevo ir socialinių tinklų nuotr.

Žinia apie vaiko gimimą A.Oleinikas pasidalijo savo socialiniame tinkle, kuriame nustebino net akylai jį sekančius gerbėjus. Iki tol vyras apie artėjančius gyvenimo pokyčius viešai neskelbė.

„Stengėmės šiek tiek šią žinią prislėpti, kad tik viskas sklandžiai ir sėkmingai pavyktų. Na, o dabar, kai jau pavyko, galime pasidalinti“, – Žmonės.lt sakė A.Oleinikas

Dainininkas prasitarė, kad vaiko lytį sužinojo tik šiam gimus. Tiesa, žmona Inga dar prieš metus netikėtai pajautė, kad ateityje turės mergaitę ir net prieš akis matė jos vardą.

Socialinių tinklų nuotr./Anatolijus Oleinikas
Socialinių tinklų nuotr./Anatolijus Oleinikas

„Mes niekada neklausėm lyties, todėl tik jau vaikui gimus sužinojome, kad turime mergaitę. Tačiau, prieš maždaug metus, žmona ėjo mūsų sklypu ir jai į galvą „atėjo“ vardas Elija. Jai jis labai patiko, todėl man net sakė, kad mūsų dukra bus Elija. Atrodo, kad viską jau pranašiškai į priekį numatė. Vėliau ji net tris kartus sapnavo, kad mums gimė dukra, todėl mes berniukams skirtų vardų net negalvojom“, – pasakojo atlikėjas.

Žinomo vyro šeimoje, kaip jis pats sako, „vien bernai“. Todėl mergaitės laukė ne tik jis, bet ir visa jo šeima.

„Pas mano mama yra vien bernai ir net mano broliai turi po berniuką, todėl jaučiau, kad tik aš turiu šansą atvesti mergaitę į šį pasaulį. Man patiko ta žmonos idėja, kad bus dukrytė ir abu laikėm „čiurikus“, jog taip ir būtų“, – džiaugėsi Anatolijus.

Paklausus, kaip į žinią apie anūkę reagavo mergaitės troškę Anatolijaus tėvai, šis neslėpė – Elija jau spėjo tapti senelių numylėtine.

Asmeninio albumo nuotr./Anatolijus Oleinikas su žmona Inga
Asmeninio albumo nuotr./Anatolijus Oleinikas su žmona Inga

„Buvo fantastiškos reakcijos. Žmonos tėvams mūsų mergaitė yra pirma anūkė, todėl jiems irgi šioks toks kosmosas su žiupsneliu pasimetimo. Juk pirmą kartą tapo seneliai. Jie jau buvo mus nurašę, nes taip ilgai krapštėmės ir ramiai sau gyvenome. O mano tėvams tai buvo beproto didelė šventė ir vis dėkojo, kad pagaliau tarp anūkų bus bent viena mergaitė. Tėvai išsilydė iš laimės“, – Žmonės.lt teigė A.Oleinikas.

Pasirodo, kad „raganiškų“ galių turi net tik Anatolijaus žmona Inga, bet ir jis pats. Dainininko mama šiam priminė, kad jis dar paauglystėje sakė turintis šansą jai padovanoti būtent anūkę.

„Mama man, dar būnant mokykloje pasiskundė, kad mano broliams gimė vien berniukai. Ji klausė, ką dabar reikės daryt, o aš ja paguosdamas sakiau, kad nurimtų, nes dar vienas šansas yra. Ji dabar man priminė, kad tas šansas išsipildė“, – mįslingas aplinkybes pasakojo Anatolijus.

Vyras sako, kad dukra į jo gyvenimą atėjo pačiu laiku. Šiais metais su žmona jie švęs jau dešimtąsias vestuviu metines, todėl tiki, kad tiek laiko gyvenimo dviese puikiai pakako.

„Mes jautėme, kad užsibuvome vieni. Šiais metais kaip tiks bus mūsų dešimtosios vestuvių metinės, todėl praeitais metais pagalvojome, kad gal jau būtų laikas paplanuoti „leliukus“, nes ir žmonai jau 41-eri. Anksčiau niekada nebandėme turėti vaikų, o dabar pabandėme ir iš karto gavosi, atėjo šventė į gyvenimą. Dabar bus misija „varyti" vieną po kito, na, bet lengva sakyti po dviejų savaičių“, – juokėsi A.Oleinikas.

Asmeninio albumo nuotr./Anatolijus Oleinikas su žmona Inga
Asmeninio albumo nuotr./Anatolijus Oleinikas su žmona Inga

Tiesa, Anatolijus neneigia, kad pirmosios savaitės būnant tėvu nėra lengvos. Dabar jis supranta, kodėl visi taip linki ramių naktų.

„Dabar aš suprantu visus ramių naktų linkėjimus, kuriuos gaudavau iš šeimos ir draugų. Atrodė, kad gerai ramių naktų, tai ramių naktų, bet kol nesusiduri su „ramiom naktim“, tu nesupranti, kokia ta realybė. Mes jau antra savaitė beveik nemiegam, nes maitinimo režimas yra griežtas – kas tris valandas. Visas maitinimas yra ant žmonos pečių, o vystyklų keitimas ir prausimas – ant mano“ – Žmonės.lt atviravo pašnekovas.

Dainininkas neslepia, jog kol kas jie su žmona dar jaučiasi lyg kosmose. Sunku suprasti, kad gyvenimas ką tik pasikeitė kardinaliai.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Anatolijus Oleinikas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Anatolijus Oleinikas

„Nelengva tikrai. Pirmą savaitę apskritai jautėmės lyg „pridaužti“, pasimetę ir lėti. Kol Kauno klinikose buvome, nubėgdavau į parduotuvę ir tada supratau, kad nieko nesuprantu. Man sako paimti gazuoto vandens, o aš žiūriu į tą paletę su vandeniu ir nebesupratu, ką imti. Tikrai esame labai pervargę ir pasimetę. Keista suprasti, kad čia tavo vaikas. Tačiau tikrai jaučiu didelę meilę ir džiaugsmą. Viduje tikrai yra didelis pasikeitimas, kurio žodžiais papasakoti nepavyks. Tą jausmą supras tik tėvai, kurie susilaukė vaikučių“, – jautriai kalbėjo A.Oleinikas.

Anatolijus juokauja, kad dabar pasikeitė ir jo kalbos su kolegomis bei draugais. Nuo šiol viskas sukasi aplink mažąją Eliją.

„Dabar su kolegomis visiškai pasikeitė temos, kuriomis kalbame. Pavyzdžiui, neseniai kalbėjau su Linu Cinkučiu, kuris mane sveikino susilaukus dukros ir sakė, kad pats turi net keturis vaikus. Mūsų kalbos dabar jau tapo apie tai, kokios spalvos „kakučiai“, kiek laiko gimdė, lengvai ar nelengvai, ar buvai gimdyme ir panašiai. Tikrai jaučiu tą pasikeitimą“, – teigė Anatolijus.

Asmeninio albumo nuotr./Anatolijus Oleinikas su žmona Inga
Asmeninio albumo nuotr./Anatolijus Oleinikas su žmona Inga

O paklausus, į ką mažoji panaši, vyras net nedvejodamas sakė, kad Elija – tėvelio kopija. Net mergaitės šukuosena panaši į jo.

„Mergaitė labai panaši į mane ir gimė pilna galvą tamsių plaukų. Jos šukuosena šiek tiek panaši į mano mamą, o aš esu visiška mamos kopija. Tai taip ir nešiojuosi tą mažą žmogeliuką, matau, kad jis visiškai į mane panašus, bet vis tiek dar sunku suvokti, kad tai mano vaikas“, – Žmonės.lt sakė Anatolijus Oleinikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius