Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„KK2“ studijoje – Zvonkaus akibrokštas: nustebęs liko net bičiulis Stano

Kaip tik dabar – pats atostogų įkarštis. Į laisvas dienas sudėta tiek daug vilčių, tai – ir laisvė, ir kelionės, ir daugiau laiko su šeima bei draugais. Vasaros tiek mažai, planų tiek daug, o pinigų, kaip visada... tik šiaip sau. Ta proga žinomi šalies žmonės prakalbo apie įspūdingas kelionėms skirtas sumas.
Stanislavas Stavickis-Stano, Deivydas Zvonkus
Stanislavas Stavickis-Stano, Deivydas Zvonkus / LNK nuotr.

Dainininkas ir prodiuseris Stanislavas Stavickis-Stano pasakos gavęs šoką, kai kreipėsi į kelionių agentūrą prašydamas suplanuoti poilsį Turkijoje dviem suaugusiems ir keturiems vaikams. „Juokinga situacija, paprašėme parinkti kelionę į Turkiją ir gavome pasiūlymą savaitei už 34 tūkstančius eurų. Nes mes netelpame į jokį numerį, tik į vilą. Vila kaip vila, matyt, laiko tokiems klientams, kurie turi pinigų kaip Žilvinas Grigaitis. Iš pradžių atrodė, kad spausdinimo brokas, kad netyčia atsirado nulis. Paskui suformavo pasiūlymą su dviem kambariais ir kaina sumažėjo iki 7-8 tūkstančių“, – pasakojo Stano.

LNK nuotr./Stanislavas Stavickis-Stano
LNK nuotr./Stanislavas Stavickis-Stano

Žilvinas Grigaitis pripažino, kad jo kelionė aplink pasaulį kainavo žymiai daugiau nei 34 tūkstančiai. „Bet nereikėtų plėstis į tai, kas kiek kainavo. Kainavo skrydžiai, naudojausi vieno skrydžių aljanso nuolaidomis, papildomai mokėjau už viešbučius, programą, ši kelionė kitaip sukonstruota“, – pasakojo Ž.Grigaitis.

LNK nuotr./Laidos „KK2 penktadienis“ akimirka
LNK nuotr./Laidos „KK2 penktadienis“ akimirka

Brangiausią savo viešbutį prisiminė ir keliautojas, žurnalistas Orijus Gasanovas. „Sumokėjau kvailai daug, vienas keisčiausių mokesčių buvo Singapūre, ten yra toks pagrindinis visos valstybės pastatas su didžiausiu baseinu virš Singapūro. Pigiausias variantas, kurį teko rasti, buvo 750 eurų už naktį. Tai nebuvo pati didžiausia suma, kiek teko mokėti už viešbutį, bet Singapūre tu gauni viešbutį, kuris turėtų kainuoti 150 eurų – langai purvini, apdulkėję. Tuos pinigus moki už baseiną. Kai jau sumokėjau, iš baseino neišėjau parą, – juokėsi Orijus. – Bet brangiausiai esu mokėjęs 1,5 tūkst. eurų už naktį, kai keliavau darbo reikalais, gyvenau, kad parodyčiau, kokių viešbučių būna. Tai buvo JAV. Susimoki už tai, kad viešbutyje žvaigždžių sutiksi“.

LNK nuotr./Orijus Gasanovas
LNK nuotr./Orijus Gasanovas

Rašytojas Simonas Urbonas taip pat prisiminė savo brangiausią kelionę – už 2 suaugusiųjų ir 3 vaikų dviejų mėnesių atostogas Tailande sumokėjo vos 5 tūkstančius. „Gyvenome džiunglėse be tualeto ir vandens, namukas kainavo 4 eurus parai, o maistą gaminome patys. Buvo ir Turkija, už savaitę kainavusi keturis tūkstančius, bet šita kelionė labiau atsimenama“, – pasakojo S.Urbonas.

LNK nuotr./Stanislavas Stavickis-Stano, Deivydas Zvonkus
LNK nuotr./Stanislavas Stavickis-Stano, Deivydas Zvonkus
LNK nuotr./Stanislavas Stavickis-Stano, Deivydas Zvonkus
LNK nuotr./Stanislavas Stavickis-Stano, Deivydas Zvonkus

Vasaros sezoną „KK2 penktadienio“ laida atidarė nuotaikingu Stano ir Deivydo Zvonkaus lietuviškų hitų popuri. Deivydas Zvonkus taip įsilinksmino, kad pasirodymo metu liko tik su... trumpikėmis, nustebindamas ne tik studijos svečius, bet ir Stano. Šortus Zvonkus bandė numauti ir Stano, tačiau šis nepasidavė bičiulio avantiūrai ir laidos studijoje atrodė gerokai nustebęs.

„KK2 penktadienyje“ – penktadieniais, 19.30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius