„KK2“ turi naują vedėją: paaiškėjo, kuri mergina triumfavo atrankoje

„KK2“ komanda rinkimų savaitgalį Lietuvoje atidarė griausmingai – paskelbdama naująją legendinės laidos vedėją. Ji paaiškėjo susumavus žiūrovų balsavimo rezultatus bei „KK2“ vedėjo Tomo Ališausko balsą.

Paskelbus atranką į LNK laidos „KK2“ vedėjos vietą, buvo gauta daugiau nei 450 anketų. Iš jų į atranką Vilniuje buvo pakviestos beveik 40 merginų, o į tolesnį etapą žengė tik 10, gavusių progą vesti laidą su ilgamečiu „KK2“ veidu Tomu Ališausku. Galiausiai liko trys, daugiausiai LNK žiūrovų balsų portale surengtame balsavime surinkusios dalyvės.

Ką palaikėte „KK2“ vedėjos atrankoje? Išreikškite nuomonę:

Trys atrankos superfinalininkės svečiavosi laidoje „KK2 penktadienis“. Tai ilgametė „KK2“ reporterė Evelina Pavliukovič, dainininkė bei renginių vedėja Meda Borisaitė ir vizažo meistrė, psichologijos magistrė Viktorija Vaičaitė. ​

LNK nuotr./Kandidatės į „KK2“ vedėjos vietą
LNK nuotr./Kandidatės į „KK2“ vedėjos vietą

​Finaliniame vedėjos atrankos etape po lygiai įtakos sprendimui turėjo žiūrovai ir sau porininkę besirenkantis Tomas Ališauskas. 50 procentų galutinio sprendimo sudarė balsavime portale LNK.LT rezultatai, 50 – T.Ališausko vertinimas.

Tomas savuosius 50% paskirstė taip: Viktorija gavo 25%, Meda – 15%, o Evelina – 10%.

LNK žiūrovų balsai pasiskirstė kiek kitaip: Meda gavo 8295, Viktorija 5963, o Evelina 5227 balsus. Procentine išraiška Meda surinko 21,3%, Viktorija – 15,3%, o Evelina – 13,4% balsų.

Susumavus rezultatus, naująja „KK2“ vedėja tapo Viktorija Vaičaitė, surinkusi 40,3% visų balsų. Meda surinko 36,3%, o Evelina – 23,4% visų balsų.

Tarp Kauno ir Vilniaus gyvenanti Viktorija sako, kad 100 kilometrų – vienas juokas, o pusantros valandos kelionėje – aukso vertės laikas sau. ​

LNK nuotr./„KK2“ naująja vedėja tapo Viktorija Vaičaitė
LNK nuotr./„KK2“ naująja vedėja tapo Viktorija Vaičaitė

​Mergina yra diplomuota psichologė, tačiau diplomą bent kol kas padėjo į šalį ir mėgaujasi kasdien gražindama pasaulį. Ji atskleidė, kad į gyvenimą atėjus vizažui, teko rinktis – viskam laiko tiesiog neužteko.

„Mano hobis iš didelės meilės tapo darbu“, – sakė Viktorija.

Ji džiaugiasi galėdama savo darbus ir laiką planuoti taip, kaip nori – „KK2“ vedėjos darbą suderinti su mylima veikla nebus sudėtinga.

Mergina atskleidė, kad vesti legendinę LNK laidą – jos sena svajonė.

„Jau šimtą metų norėjau vesti arba „Lietuvos balsą“, arba „KK2“. Labai to noriu ir jei pasiseks, atsiduosiu darbui 100 procentų, o su vizažu ir pasaulio gražinimu – tikrai suderinsiu“, – dar nežinodama apie pergalę sakė V.Vaičaitė.

Naujajai „KK2“ vedėjai svarbus ne tik grožis, bet ir tai, kaip vienas kitas prisilietimas prie jo skatina jaustis moteris.

„Myliu moterišką energiją. Grožis gali duoti daug pasitikėjimo savimi, o taip moteriška energija išlaisvinama. Mano klientės dažnai sako, kad su makiažu jaučiasi gražios – man tai yra geriausias įvertinimas“, – kalbėjo V.Vaičaitė.

Paklausta, kas yra moteriška energija, mergina nedvejodama atsakė, jog pirmiausia tai – nuoširdus viena kitos palaikymas.

„Svarbiausia – palaikymas be pavydo“, – neabejodama sakė Viktorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas