Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„KK2“ vedėjas Tomas Ališauskas prabilo apie vedėjo darbą: „Vis dar prasižengiu šiuo klausimu“

„Kiekvieną rytą, kai tu atsikeli, turi tapti žmogumi su veidu, kitaip tariant, veidu, kuris tinkamas filmuotis. Tai reiškia, kad dirbdamas tokį darbą negali sau leisti daug ko iš vakaro, turi priversti save laiku nueiti miegoti, laiku atsikelti. Aš esu blogas drausmės prasme ir vis dar prasižengiu šiuo klausimu. Bet turi būti tam tikras nematomas režimas, be kurio šiame darbe žūsi iš karto. Tiesiog tau dirbti bus neįmanoma...“, – pasakojo ilgametis laidos „KK2“ vedėjas Tomas Ališauskas.
Tomas Ališauskas
Tomas Ališauskas / LNK nuotr.

LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo..Iki“ T.Ališauskas prakalbo apie televizijos laidos vedėjo darbo užkulisius.

Prieš keletą savaičių specialioje KK2 penktadienio laidoje pagaliau paskelbta, kas tapo naująja penkiolika metų reitingų viršūnėse karaliaujančios laidos KK2 vedėja. Susumavus LNK portale balsavusių žiūrovų ir vedėjo Tomo Ališausko balsus paaiškėjo, kad kultinės laidos vedėjos vietą užims diplomuota psichologijos magistrė, vizažiste dirbanti 31-erių Viktorija Vaičaitė. Būtent Viktorija pelnė didžiausias ekrano partneriu tapusio Tomo simpatijas.

Beje, sprendžiant kuri iš trijų finalininkių verta televizijos laidų vedėjos darbo, pasak Tomo, virė aštrūs ginčai. Paklaustas, ar Viktorija jam viena gražiausių, Tomas patvirtino, kad ji iš tiesų buvo viena iš būrelio gražiausių merginų. Galima tik pajuokauti, kad ilgamečiam laidos vedėjui teko it sultonui rinktis iš merginų haremo.

LNK nuotr./Tomas Ališauskas ir Viktorija Vaičaitė
LNK nuotr./Tomas Ališauskas ir Viktorija Vaičaitė

„O taip, ooo taip, jeigu būčiau tik koks vedėjas Jungtinių Arabų Emyratuose, taip viskas ir būtų, turčiau daug televizijų, daug labai gražių vedėjų ir vesčiau pačias geriausias laidas“, – juokavo Tomas.

Kas lėmė, kad gyvenimą kardinaliai keičiantį svajonių darbą televizijoje gavo būtent Viktorija? Ir apie ką nesusimąsto dažnas svajojantis būti ekrano žvaigžde?

Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai