Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„KK2“ vedėjos atrankos finale Krikštėnų dvare – nelauktas posūkis: to nesitikėjo niekas

Paskelbus atranką į laidos „KK2“ vedėjos vietą, buvo gauta daugiau nei 450 anketų. Iš jų į atranką Vilniuje buvo pakviestos beveik 40 merginų, o į tolesnį etapą žengė tik 10, gavusių progą vesti laidą su ilgamečiu „KK2“ veidu Tomu Ališausku. Ketvirtadienį Krikštėnų dvare vykęs iškilmingas atrankos finalas pasisuko netikėta linkme.

Dėl kaip reta stiprių kandidačių teko skelbti dar vieną, paskutinį ir lemiamą atrankos turą, o į jį pateko trys stipriausios „KK2“ vedėjos vietos siekiančios merginos, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

Erudicija, charizma, daili išvaizda, organiškumas eteryje, empatija – tai savybės, kurias, anot laidos prodiuserio Sauliaus Bartkaus, privalo turėti būsima „KK2“ vedėja.

Po to, kai kiekviena iš finalisčių turėjo galimybę pasimatuoti laidos vedėjos darbą su Tomu Ališausku, prodiuseris džiaugėsi: „Su kiekviena iš dešimties drąsiai būtų galima dirbti. Visgi laimėti gali tik viena.“

Renginyje įtampą ir laukimą sklaidė grupės „Rondo“ ir atlikėjos Adrinos dainos, kiekviena dalyvė gavo progą prisiminti savo kelią atrankoje ir tarti padėkos žodį.

Kaip pasisuks atranka, nesitikėjo niekas.

„Visi turėjo labai skirtingų nuomonių. Buvo daug patarimų iš aplinkos, iš kolektyvo vidaus. Tos merginos, kurios Tomui tiko kaip partnerės, kitiems netiko dėl kitų priežasčių. Buvo labai sunku. Tokie pasirinkimai labai subjektyvūs“, – sakė S.Bartkus.

Martyno Bartkaus nuotr./„KK2“ vedėjos atrankos finalas Krikštėnų dvare
Martyno Bartkaus nuotr./„KK2“ vedėjos atrankos finalas Krikštėnų dvare

Pasveikinęs visas finalininkes, jis atskleidė, kad atranka nesibaigia – į kitą, paskutinį etapą pateko trys merginos, surinkusios daugiausiai LNK žiūrovų balsų.

Iš viso balsavime dalyvavo beveik 45 tūkst. žmonių – vienas žmogus galėjo skirti tik vieną balsą savo favoritėms. Paskelbus rezultatus paaiškėjo, kad toliau dėl „KK2“ vedėjos vietos varžysis Meda Borisaitė, Evelina Pavliukovič ir Viktorija Vaičaitė. Už jas gali balsuoti LNK žiūrovai.

LNK nuotr./Meda Borisaitė
LNK nuotr./Meda Borisaitė

„Atrodo, atranka užtruko tik mėnesį, bet jau spėjau priprasti gyventi tokiu ritmu. Tai patirtis, kurios už jokius pinigus nenusipirksi, labai dėkoju visai komandai už ją. Pagalvokite, kas dar taip gyvena? Mums taip pasisekė!“ – sakė daugiausiai balsų pirmajame etape gavusi Meda Borisaitė.

Džiaugėsi ir ilgametė „KK2“ reporterė Evelina. Anot jos, buvo keista – nors televizija nėra naujiena, vedėjos rolė buvo visiškai nauja patirtis.

„Niekada nebuvo taip, kad mane namuose kažkas kalbintų, o ne aš kalbinčiau kažką. Norėčiau būti viena koja ir žurnalistė, ir „KK2“ vedėja“, – sakė Evelina.

LNK nuotr./Evelina Pavliukovič
LNK nuotr./Evelina Pavliukovič

Viktorija Vaičaitė patirtį atrankoje lygino su švente – dieną, kai vedė laidą su Tomu, ji jautėsi lyg per savo gimtadienį.

„Visos panelės čia esate geros, gražios, fainos – švęskite savo gimtadienį šiandien!“ – džiaugėsi ji.

LNK nuotr./Viktorija Vaičaitė
LNK nuotr./Viktorija Vaičaitė

Finaliniame „KK2“ vedėjos atrankos etape po lygiai įtakos sprendimui turės žiūrovai ir sau porininkę besirenkantis Tomas Ališauskas. 50 procentų balsų sudarys balsavimo televizijos portale rezultatai, 50 – Tomo balsas už vieną iš merginų.

Galutinis sprendimas paaiškės spalio 11 d., penktadienį, 19.30 val., laidoje „KK2 penktadienis“ per LNK.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas