Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdoje iš balkono iškritusi ir žuvusi mergina – Lietuvos mados pasaulyje žinomas modelis

Klaipėdoje iš balkono iškrito ir žuvo jauna mergina. Paaiškėjo, kad ji – lietuviškame mados pasaulyje žinomas modelis.
Laidotuvių žvakės
Laidotuvių žvakės / 123rf.com nuotr.

Policijos pirminiais duomenimis, 1995 m. gimusios merginos kūnas buvo rastas pirmadienį, lapkričio 20 d., Naujojo Sodo g. maždaug 19 val. 34 min. Ji iškrito iš viešbučio „Amberton Klaipėda“ 14-ojo aukšto. Policijos departamentas praneša, kad vis dar aiškinasi įvykio aplinkybes.

Modelių agentūra „Baltic Models“ 15min patvirtino, kad žuvusi mergina – su jais dirbęs modelis. Dovilė Didžiūnaitytė modeliu dirbo tiek Lietuvoje, tiek užsienyje – dažniausiai žengdavo podiumu per dizainerių kolekcijų pristatymus.

„Mes esame šoke ir skausme. Linkime stiprybės Dovilės artimiesiems tokioje nelengvoje situacijoje“, – 15min sakė „Baltic Models“ atstovai.

Tragišką vakarą kartu su Dovile buvo prodiuseris Ričardas Pinikas. 15min vyras pasakojo, kad su bičiulių kompanija jie tiesiog leido kartu laiką.

„Dovilę atsimenu kaip labai linksmą, gražią, protingą mergaitę. Ji visuomet buvo labai faina ir draugiška. Ją pažįstu jau seniai, vis susitikdavome kokiuose vakarėliuose“, – prisiminė R.Pinikas.

Modelis Karolina Toleikytė su Dovile susipažino tik visai neseniai – kartu ėjo Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymo podiumu.

„Bendravome su Dovile, bet trumpai. Man pasirodė ypač žavi, protinga mergina, rami. Labai gaila, kad mergina per anksti išėjo. Tikiuosi, policija atsakingai pažiūrės į šią byla ir išsiaiškins, kas tiksliai įvyko, nes protu nesuvokiama, kaip žmonės tiesiog gali iškristi per balkoną. Tegul ilsisi tas angelas ramybėje“, – 15min sakė Karolina Toleikytė.

A post shared by Dovile Di (@doviledi) on

????#milan #italy #redmilkmagazine #imgmodels

A post shared by Dovile Di (@doviledi) on

????#rome#italy #pms #magazine

A post shared by Dovile Di (@doviledi) on

Love it ????????

A post shared by Dovile Di (@doviledi) on

Shapes by @samarin_photography #shooting #fashion #black #img #imgmodels

A post shared by Dovile Di (@doviledi) on

I'm fine. #blondie

A post shared by Dovile Di (@doviledi) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne