Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Klaipėdoje – trankus vakarėlis ant jūros kranto: rinkosi žinomi pramogų pasaulio veidai

Šiltą vakarą, Baltijos jūros bangoms skalaujant krantą, Klaipėdos paplūdimys tapo tikra šou verslo žvaigždžių ir renginių sferos atstovų meka.

Į „Klaipėdos Kupolą“ rinkosi žinomų veidų būrys – renginių organizatoriai, vedėjai, nuomonės formuotojai, fotografai, stiliaus specialistai ir pramogų pasaulio atstovai, susibūrę pasitikti naujojo renginių sezono, rašoma pranešime spaudai.

Minėta vieta ant jūros kranto švytėjo elegancija ir jaukumu, o renginio lankytojai galėjo mėgautis kokteiliais, gurmanišku maistu ir šou programa.

„Džiugu matyti tiek daug talentingų ir kūrybingų žmonių vienoje vietoje. Susitikome pabendrauti, pasidalinti patirtimi ir, žinoma, puikiai praleisti laiką. Dalis čia susirinkusių nepažinojo vieni kitų, todėl šis renginys buvo puiki proga užmegzti naujus ryšius ir pasisemti įkvėpimo“, – pranešime žiniasklaidai cituojama šventę organizavusi renginių organizavimo įmonės „Amber idėja“ įkūrėja Tautvilė Raudytė-Ivaškevičienė.

Sauliaus Urbono nuotr./Vakarėlio akimirka
Sauliaus Urbono nuotr./Vakarėlio akimirka

Ji ypatingai džiaugėsi, kad prie renginio prisidėjo būrys žmonių, kurie kartu sukūrė nepakartojamą atmosferą.

„Komanda vis plėtėsi ir mūsų išsikelti tikslai vis augo. Pasirinkome dieną, kuri tiktų visiems – vidury savaitės – ir niekaip nesiderinanti prie gražios numeracijos ir nebūtų populiari šventėms. Itin džiugu, kad susirinko tiek daug kviestinių svečių“, – sakė pašnekovė.

Fotogalerija:

Renginio vedėjas ir vienas iš organizatorių Simas Buziliauskas teigė: „Tai pirmas atviras vakarų Lietuvos renginių ir šou verslo atstovų susitikimas. Kažkodėl tokie vyksta tik sostinėje, nusprendėme nenusileisti.“

Netrukus dar pridūrė: „Ir vien tik švęsti atrodė nepakankama, todėl išsikėlėme tikslą – suburti renginių srities profesionalų bendruomenę, supažindinti juos, kad kartu galėtume realizuoti pačias įspūdingiausias idėjas bei, dalindamiesi patirtimi, tobulinti renginių kokybę. Darkart įsitikinome, kad tarp profesionalų nėra vietos konkurencijai – visi mes mylime tai, ką darome, todėl konkurencija yra tik mitas, kuriam realiai nėra laiko.“

Sauliaus Urbono nuotr./Vakarėlio akimirka
Sauliaus Urbono nuotr./Vakarėlio akimirka

Vakaro šurmulys ir gera nuotaika lydėjo visus dalyvius, tarp jų ir grupės „Man-go“ lyderę Rimą Petrauskytę-Paulauskienę, kuri išreiškė savo džiaugsmą dėl tokio jaukaus ir smagaus vakaro. Daugelis dalyvių vylėsi, kad šis renginys taps kasmetine tradicija ir išreiškė norą prisidėti prie šios iniciatyvos ateityje.

„Kartais tereikia kelių entuziastingų žmonių, kurie nusprendžia: darom!“, – juokėsi renginio organizatorė Tautvilė. – Tikimės, kad po šio renginio tapome visi tik dar stipresni savo srities atstovai, kurie galime vienas kitam padėti reikalui esant.“

Muzikine programa rūpinosi duetas Simas Buziliauskas ir Gabrielė Nausėdaitė-Buziliauskė bei iš JAV sugrįžusi „Eurovizijos“ atrankose sužibėjusi Aldegunda, vakarėlio ritmą palaikė didžėjus Endrio. O „Pievos - wedding&decor” sukurtas dekoras pridėjo dar daugiau žavesio jaukiam vakarui pajūryje.

Smagiausias akimirkas fiksavo fotografas Saulius Urbonas, o video – Andrius Ganusauskas (ADE productions).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius