Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klausomiausių Jessicos Shy dainų TOP 10: sužinokite, kas įkvepia pačią hitų kūrėją

Muzika mus lydi kasdien. Ji – puiki palydovė tiek džiugiomis, tiek melancholiškomis akimirkomis. Lietuvoje sparčiai populiarėjanti dainininkė Jessica Shy sako, kad muzika jos gyvenime visuomet užėmė svarbią vietą: jai muzika yra ne tik darbas, bet ir hobis, motyvacija, o pavargus, netgi savotiškas būdas nuo visko „pabėgti“. „Muzika mane lydi visur: jos klausausi duše, mašinoje, studijoje, ruošdama maistą, ir kai aplanko slogi nuotaika“, – prisipažįsta dainininkė.
Jessica Shy
Jessica Shy / Partnerio nuotr.

Jessica sako, kad emocijoms paryškinti visuomet ieško tinkamų garsų. Tiesa, ji atskleidžia, kad būna ir dienų, kai aplinkui save norisi visiškos tylos, tačiau dažniausiai tai nesitęsia ilgai.

„Anksčiau nesusimąsčiau, tačiau tikrai esu šiek tiek apsėsta muzikos. Nuolat ieškau naujų atlikėjų, kuo įdomesnės, netradicinės muzikos, kuri įneštų kitokių atspalvių į mano kūrybą, nustebintų mane žodžiais, garsais ar melodija. Neapsiriboju tik lietuvių ar anglų kalba kuriančiais atlikėjais. Savo grojaraštyje turiu ir ispanų, prancūzų, vokiečių, rusų muzikantų kūrybos“, – pasakoja ji.

Naujų atlikėjų Jessica Shy dažniausiai ieško „Spotify“ ir „YouTube“ programėlėse, išmanaus telefono ekrane. Tikriems melomanams itin svarbu, kad muzika juos lydėtų nuolatos, o tam reikia ne tik gerų ausinių, tačiau ir išmanaus telefono su itin talpia baterija. Prisijungusi prie „Samsung“ ambasadorių šeimos, būtent tokiu įrenginiu naudosis jaunosios kartos atlikėja. Naujajame „Samsung Galaxy S21 Ultra“, kuris jau atsidūrė Jessicos rankose, išmaniajame telefone naršyti, klausytis ir ieškoti naujos muzikos galima be rūpesčių, nes talpi 5,000mAh baterija užtikrina, kad išmanaus telefono galia lydės ištisą dieną.

„Ilgai neišsikraunanti telefono baterija ir geras ausinių garsas – man, turbūt, svarbiausi dalykai, į kuriuos atkreipiu dėmesį rinkdamasi išmaniuosius įrenginius“, – teigia dainininkė. Gerą garsą jai užtikrinti padeda belaidės „Samsung Galaxy Buds Pro“ ausinės. Atlikėja džiaugiasi, kad šios ausinės išsiskiria ne tik puikia garso kokybe, bet ir nešiojamos rankinėje nesusipainioja. Be to, jos pasižymi aplinkos triukšmo slopinimo funkcija, kuri net iki 99 proc. sumažina aplinkos skleidžiamus garsus, todėl užsidėjus jas galima atsiriboti nuo išorinio pasaulio ir atsipalaiduoti pasineriant į muziką.

„Galaxy Buds Pro“ taip pat atkuria visapusišką garsą, kurį suteikia 11 mm žemųjų dažnių ir 6,5 mm aukštųjų dažnių garsiakalbiai, atitinkamai skirti gilesniems bosams ir sodresniems aukštiesiems tonams. Be to, visiškai įkrautos šios ausinės muziką gali groti iki 8 valandų, tačiau dar 20 valandų energijos rezervą suteikia belaidis dėklas.

Ieškantiems naujos muzikos Jessica Shy pataria nepamiršti užsukti į „Spotify“ esančius grojaraščius „New Music Friday“ ar „Release Radar“. Mėgstantiems mažiau komercinę muziką, ji rekomenduoja peržiūrėti „YouTube“ esančius kanalus: „Colors“, „Tiny desk“, „Sofar Sounds“, „Boiler room“ ir „Mahogany“.

„Šiuose kanaluose pasirodymus galima žiūrėti gyvai, visi atlikėjai yra kruopščiai atrinkti. Tai tikrai be galo įkvepia ir praplečia muzikos akiratį. Taip pat nepamirškite „pamėgti“ jums patinkančių dainų „Spotify“ platformoje, nes kiekvieną savaitę pagal tai jums sukuriamas naujas grojaraštis „Discover weekly“, kuriame dažniausiai pavyks atrasti bent porą jūsų skoniui tinkančių kūrinių. Galiausiai, galima naudotis ir „Shazam“ programėle, su kuria lengvai pavyks surasti patikusią dainą, išgirstą važiuojant taksi, kavinėje ar prekybos centre“, – pataria dainininkė.

Jessica Shy pateikia ir savo „Spotify“ programėlėje šiuo metu labiausiai klausomų dainų dešimtuką (grojaraštį „Spotify“ galite rasti čia):

  1. Klangkarussell, GIVVEN – Ghostkeeper;
  2. Pink Sweat$ – Honesty;
  3. Joji – Sanctuary;
  4. Clairo – Sofia;
  5. Elderbrook – Numb;
  6. 070 Shake – Guilty Conscience;
  7. Dounia – SAW IT FIRST;
  8. Klangkarussell – Shipwreck;
  9. BETWEEN FRIENDS – Affection;
  10. Dennis Lloyd – Leftovers.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas