Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kūdikio besilaukianti Baiba Skurstene patyrė diskriminaciją: „Atšaukė koncertą, nes esu nėščia“

Pirmagimio besilaukianti dainininkė Baiba Skurstene-Serdiukė jaučiasi nemenkai įskaudinta ir šokiruota. Dainininkė susidūrė su diskriminacija – užsakovai atšaukė rugpjūčio 11 dieną turėjusį vykti Baibos koncertą dėl to, kad ji yra nėščia.
Baiba Skurstene-Serdiukė
Baiba Skurstene-Serdiukė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

15min B.Skurstene-Serdiukė pasakojo, kad dėl rugpjūčio 11 dieną turėjusio vykti koncerto tarėsi dar daugiau nei prieš pusmetį, tačiau likus mėnesiui iki pasirodymo, šis buvo atšauktas.

„Klientai pasakė, kad atšaukia, nes aš nėščia... Esu visiškai šokiruota. Pavesta likau ne tik aš, bet dar 8 žmonės, turėję koncertuoti su manimi“, – 15min sakė B.Skurstene-Serdiukė.

Rugsėjį kūdikio susilauksianti Baiba teigė, kad šiuo metu jaučiasi puikiai, o nėštumas įtakos gyvenimui ir jo kokybei jokios neturi – toliau sportuoja, veda dainavimo pamokas, koncertuoja.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Baiba Skurstene-Serdiuke
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Baiba Skurstene-Serdiuke

Šis koncertas turėjo būti paskutinis prieš motinystės atostogas, tačiau viskas pasisuko kita linkme.

„Aš pasirodymo labai laukiau ir intensyviai jam ruošiausi. Man labai liūdna, kad taip yra. Ir ne dėl pinigų, o dėl požiūrio. Koncerto kokybė dėl to, kad esu nėščia, nesikeičia. Suprantu, kad yra moterų, kurioms nėštumai yra sunkūs, bet mano atveju taip nėra. Iš vienos pusės, užsakovus suprantu, gal jie bijojo, kad man kažkas atsitiks ir aš jiems sugadinsiu šventę... Tačiau jie tikrai norėjo, kad jų šventėje dalyvaučiau, dar prieš kokį mėnesį organizatoriai skambino, klausė, kaip jaučiuosi, viskas buvo gerai“, – 15min pasakojo B.Skurstene-Serdiukė.

Šia situacija Baiba stebėjosi ir socialiniame tinkle. „Prieš porą dienų susidūriau su nemalonia situacija, kai numatytas koncertas buvo atšauktas dėl mano nėštumo... Argi besilaukianti moteris yra mažiau vertinga ar mažiau pajėgi?! Nekalbu apie sunkius atvejus, bet ar Jums atrodo, kad aš neišdainuoju ar man neužtenka energijos?!! Jaučiuosi diskriminuojama. Ką manote Jūs?“ – feisbuke rašė B.Skurstene-Serdiukė.

Po šiuo įrašu Baiba pasidalijo liepos 5 dieną darytu vaizdo įrašu, kur akivaizdžiai matosi, kad nėštumas dainininkei dainuoti netrukdo. Anaiptol atlikėja kaip visuomet energinga scenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas