Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ko verta lietuviškoji Britney Spears? (video, apklausa)

Naujienų portalas 15min.lt sulaukė marijampolietės Rūtos Burdulytės laiško, kuriame mergina prisistato esanti vienintelė ir unikali populiariosios Britney Spears antrininkė Lietuvoje.
Marijampolietė Rūta Burdulytė save laiko vienintele ir unikalia B.Spears antrininke Lietuvoje.
Marijampolietė Rūta Burdulytė save laiko vienintele ir unikalia B.Spears antrininke Lietuvoje. / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

Jei manote, kad esate žvaigždės antrininkė, rašykite 15min@15min.lt.

„Esu Rūta Burdulytė iš Marijampolės. Man devyniolika metų ir aš esu vienintelė ir unikali Britney Spears antrininkė Lietuvoje. Esu šokėja ir moku atkartoti visus B.Spears dainų šokių judesius. Tai praktikuoju jau nuo penkiolikos metų. Sunkiai dirbu ir lieju prakaitą šokdama pagal B.Spears dainas. Mano tikslas – būti pastebėtai bei įvertintai Lietuvos žmonių. Ačiū už supratingumą ir dėmesį“, – laiške rašo marijampolietė.

15min.lt susisiekus su marijampoliete, ši kalbėjo, jog B.Spears domisi jau seniai. „Žiūrėdavau jos koncertus, klipus ir man labai patiko. Galima sakyti, užaugau su Britney, todėl ją ir mėgdžioju", – kalbėjo R.Burdulytė.

Prie laiško mergina pridėjo tris vaizdo medžiagas bei nuotrauką, todėl 15min.lt skaitytojai gali patys įvertinti, ko iš tiesų verta lietuviškoji Britney Spears.

Peržiūrėję žemiau esančią Rūtos vaizdo medžiagą, galite merginos sugebėjimus įvertinti apklausoje. 

Rūtos šokis pagal Britney kūrinį „Gimme More": Rūtos Rūtos pasirodymas pagal B.Spears kūrinį „Piece of me!" „O „Šitame klipe komentarą parašė šios dainos remikso kūrėjas Armandas Deluxe, galite patys pasižiūrėti, komentaras yra parašytas iš oficialios šio diskžokėjo svetainės", – rašo Rūta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai